Ziua Logo
  Nr. 4227 de vineri, 9 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Argesul a promovat
Gruparea din Trivale a revenit in Liga I doar dupa un an petrecut in divizia secunda, dupa victoria de miercuri seara, scor 2-0, in deplasare, cu Ariesul Turda. Cu patru etape inainte de final, in Seria a II-a a Ligii a II-a, FC Arges are 71 de puncte si nu mai poate fi ajunsa de ocupanta locul 3, CSM Rm. Valcea, care are 54 de puncte (pe 2 este Gaz Metan, cu 64 de puncte). Din Seria I, FC Brasov este virtual promovata, avand 73 de puncte, in timp ce CS Otopeni este pe 2, cu 62 de puncte, iar Petrolul pe 3, cu 54 de puncte. (MIG)
Vasluiul fara Sandoi
Finantatorul vasluian Adrian Porumboiu a anuntat ca Emil Sandoi nu mai este antrenorul echipei si a precizat ca se afla in discutii cu mai multi tehnicieni. "Exista mai multe optiuni si in zilele acestea voi decide cine va fi noul tehnician. Aproximativ 80 la suta din jucatori vor pleca si nu e problema mea unde vor merge. Voi face transferuri importante de jucatori, astfel incat la Vaslui veti vedea alta echipa, una adevarata, cu jucatori care vor performanta", a spus Porumboiu. (MIG)
Costea premiat
Golgeterul Craiovei, 15 reusite in acest sezon, a fost desemnat "Cel mai bun fotbalist al campionatului", clasandu-se, cu opt nominalizari, inaintea lui Mara (Urziceni), Ljubinkovic (FC Vaslui), ambii sapte nominalizari, respectiv Adrian Cristea (Dinamo) si Eugen Trica (CFR), cu sase nominalizari in Topul Radio Romania Actualitati. Ierarhia a fost stabilita pe baza anchetelor de la finalul fiecarei etape. Altfel, titlul "Revelatia sezonului" i-a revenit lui Zapata (Steaua), in timp ce lui Istvan Kovacs i-a fost acordat premiul pentru cel mai bun arbitru. (MIG)
UEFA la ProTV
Licitatia pentru drepturile de transmisie a meciurilor din Cupa UEFA a fost castigata, pentru trei sezoane, incepand din 2009-2010, de ProTV, care a platit putin peste 25.000.000 de euro. Competitia va fi reogranizata dupa modelul Ligii Campionilor, urmand ca faza grupelor sa contina serii de cate patru echipe, cu meciuri tur-retur. In 2009-2010, Romania va avea patru echipe calificate pe tabloul principal al Cupei UEFA. (MIG)
ROCADA LACATUS-PETRESCU?
Surse din anturajul lui Gigi Becali sustin ca soarta lui Marius Lacatus este pecetluita in Ghencea, mai ales dupa ce acesta nu a reusit sa castige titlul de campioana. Finantatorul Stelei s-a convins ca Lacatus nu poate construi o echipa care sa defileze in campionat, asa ca e dispus sa renunte la idolul tribunelor si sa-l aduca la echipa pe Dan Petrescu, cel care a facut o treaba excelenta la Unirea Urziceni, echipa unde, datorita prieteniei cu patronul Dumitru Bucsaru, l-ar trimite tocmai pe Lacatus! (C.M.)
STRAINII AFARA DIN GHENCEA
Dupa venirile lui B. Stancu si Szekely in Ghencea, in timp ce Art. Karamian este si el cu un picior la Steaua, a venit timpul ca vicecampioana Romaniei sa se si desparta de unii jucatori. Mendoza si Habibou nu vor fi opriti in lotul ros-albastru, iar Pepe Moreno nu este nici el foarte sigur de faptul ca va continua in Ghencea si anul viitor. Asta pentru ca Gigi Becali nu ar vrea sa achite suma de 1,2 milioane de euro celor de la Independiente, dorind sa ofere doar 500.000 de euro pentru a-l pastra pe columbian la Steaua. (C.M.)
A r h i v a
  Multescu acuzat de blat!    
     1 comentariu
  Alarma pentru Chivu    
  Alarma pentru Chivu    
  CFR ia tot!    
  CFR face furori in Portugalia    
  Falimentul lui Gigi Becali    
 Top afisari / comentarii 
 Jiji pe geanta (2929 afisari)
 Scapat de la moarte de un trucaj (2435 afisari)
 Falimentul lui Gigi Becali (2114 afisari)
 Apocalipsa petrolului (1990 afisari)
 Omul providential la romani (1470 afisari)
 Mara Carfagna, cel mai frumos ministru din lume  (3352 afisari)
 "Iuscenko, tradatorule: Geamantanul - Gara SUA!" (1469 afisari)
 Un american propune in locul ingroparii ori incinerarii, aruncarea mortilor la canal (1426 afisari)
 ULTIMA ORA: Rupere de nori in Capitala (1337 afisari)
 Ca-n vremurile "bune", Moscova si-a scos tancurile la parada (1318 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01911 sec.