Ziua Logo
  Nr. 4227 de vineri, 9 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Sefii de la Ceahlaul spun ca portarul echipei a retrogradat echipa cu buna stiinta
Multescu acuzat de blat!
-- Nemtenii aveau nevoie de un egal la Craiova, contra Universitatii, pentru a ramane in Liga I. In minutul 85, scorul era 2-2 si Ceahlaul isi pastra locul in prima divizie.
A venit insa gafa uriasa a portarului Catalin Multescu si totul s-a naruit pentru gruparea de sub Pietricica. Wobey a fost lansat in careul Ceahlaului, Multescu a iesit, a interceptat mingea si a sutat-o puternic in coechipierul sau Pecha, de unde aceasta a sarit in poarta goala: 2-3 si Ceahlaul a retrogradat! Dupa meci, portarul nemtean, fiul antrenorului Gheorghe Multescu, a fost acuzat de blat de conducerea Ceahlaului.
"Este una din cele mai negre zile din viata mea. Am retrogradat pe mana lui Multescu, pe care il banuiesc ca nu si-a aparat corect sansele. Aveam nevoie de un egal si el a facut sa nu obtinem ce aveam nevoie. De aceeasi parere este si Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al clubului, cu care am vorbit la telefon, ca Multescu ne-a retrogradat!", a spus Viorel Mastacaneanu, presedintele CA al Ceahlaului.
Renunt la fotbal!
In replica, portarul Ceahlaului a declarat ca se retrage din fotbal dupa ce a fost acuzat de Stefan si de Mastacaneanu ca nu si-a aparat corect sansele in partida cu Universitatea. "Recunosc greseala de la faza autogolului din meciul cu Craiova, care a dus la retrogradarea echipei. N-a fost vina lui Pecha. A fost eroarea mea, dar de aici si pana la a fi acuzat ca am vandut meciul, si ca eu am luat banii pentru retrogradarea Ceahlaului este cale lunga. Am aflat ca as fi acuzat de Stefan si de Mastacaneanu ca am fost vanzator in acest meci. Ma consider total nedreptatit, iar asta m-a facut sa imi anunt retragerea din cariera de fotbalist", a spus Multescu. Acesta a precizat ca nu mai are ce cauta la Piatra Neamt, urmand sa trimita echipamentul printr-un coechipier. "Consider ca am facut foarte multe pentru Ceahlaul, chiar si conducatorii au fost de acord cu asta cand am adus punctele de la Vaslui, dar decizia mea este irevocabila. La Piatra Neamt nu mai am ce cauta, am sa predau totul prin intermediul unui coechipier", a adaugat portarul. Contractul lui Multescu expira in aceasta vara, portarul semnand deja, in urma cu cateva saptamani, un precontract cu divizionara secunda Gaz Metan Medias, echipa ca si promovata in Liga I. (MIG)
CEAHLAUL SPERA LA LIGA I
Viorel Mastacaneanu, presedintele CA al gruparii din Piatra Neamt, a precizat ca este posibil ca Ceahlaul sa fie si anul viitor in Liga I. "Speram si la acest lucru. Totul este posibil. Am inteles ca ar fi unele probleme la niste echipe sa nu poata obtine licenta. Oricum, vom face curatenie la echipa indiferent de situatie", a spus Mastacaneanu. In acest moment, FC Brasov si FC Arges sunt virtual promovate in Liga I, iar pentru celelalte doua locuri cele mai mari sanse le au CS Otopeni si Gaz Metan Medias. Cea mai posibila varianta este preluarea locului de la CS Otopeni, echipa aflata sub influenta lui Dinamo, un prieten traditional al Ceahlaului. Si anul trecut Ceahlaul retrogradase, dar a ramas in Liga I pentru ca Delta Tulcea, promovata pe teren, nu a depus la timp documentatia pentru obtinerea licentei! (MIG)
A r h i v a
     1 comentariu
  Alarma pentru Chivu    
  Alarma pentru Chivu    
  Stiri pe scurt    
  CFR ia tot!    
  CFR face furori in Portugalia    
  Falimentul lui Gigi Becali    
 Top afisari / comentarii 
 Jiji pe geanta (2929 afisari)
 Scapat de la moarte de un trucaj (2435 afisari)
 Falimentul lui Gigi Becali (2114 afisari)
 Apocalipsa petrolului (1990 afisari)
 Omul providential la romani (1470 afisari)
 Mara Carfagna, cel mai frumos ministru din lume  (3352 afisari)
 "Iuscenko, tradatorule: Geamantanul - Gara SUA!" (1469 afisari)
 Un american propune in locul ingroparii ori incinerarii, aruncarea mortilor la canal (1426 afisari)
 ULTIMA ORA: Rupere de nori in Capitala (1337 afisari)
 Ca-n vremurile "bune", Moscova si-a scos tancurile la parada (1318 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00936 sec.