Ziua Logo
  Nr. 4224 de marti, 6 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi Becali inca mai spera la titlu, dar recunoaste ca echipa sa nu are valoare
Steaua a cazut in "Groapa"
-- Ros-albastrii au ratat sansa de a castiga al 24-lea titlu din istoria clubului duminica seara, cand n-au reusit nici macar un egal in derby-ul cu Dinamo, desi fotbalistii din Ghencea au jucat pe prime de cate 200.000 de euro! Steaua a evoluat prost, Dinamo aproape cinstit, iar victoria "cainilor rosii" a venit aproape firesc. Gigi Becali, surazator la inceputul partidei, a deschis o sticla de sampanie in minutul 5, dar a plecat invins din "Groapa". "Nu avem echipa puternica, dar o voi face!", a promis boss-ul din Ghencea.
Gigi Becali a declarat ca inca mai crede in titlu, sperand ca "U" Cluj sa nu piarda derby-ul local cu CFR. " Universitatea o sa aiba motivatie, o sa aiba motivatie mare! Ca sa moara frumos, daca ar face un egal sau ar bate, s-ar duce direct in Rai. In zerouri, inseamna mult de tot, fericire mare. Ar insemna sa rezolve problema vietii lor. S-ar transforma in sute de mii de ingerasi. Daca se joaca pe teren, CFR poate pierde titlu! Oricum, tot Ardealul se va bucura daca CFR nu va castiga", a bravat finantatorul stelist, care n-a uitat nici de divinitate: "Pana acum a facut numai Dumnezeu, si daca mi-a dat acum o palma, e posibil sa imi dea miercuri si o mangaiere, ca sa ne arate ca n-avem noi putere. Daca era nevoie de victorie, era mai greu, dar e nevoie de un egal la Cluj!". Gigi Becali s-a declarat dezamagit insa de derby-ul cu Dinamo. "Un meci in care noi am avut doi-trei jucatori morti. Au dat cat au putut, au dat tot, dar atat au putut ei. Nu avem o echipa de mare valoare, dar stiu masurile pe care trebuie sa le iau", a spus Gigi Becali, care a anuntat deja ca Bogdan Stancu, de la Urziceni, va sosi la vara in Ghencea, si a precizat ca Radoi nu va pleca de la Steaua!
Prime in loc de blaturi
Gigi Becali a mai declarat ca primele care stimuleaza adversarii echipelor contracandidate conduc la un fotbal corect, referindu-se la posibilitatea ca Dinamo sa fi fost stimulata de CFR. "Primele mari fac fotbalul mai corect, altfel s-ar face blaturi. Poti sa-i condamni cand sunt platiti sa se dea la o parte, cand sunt motivati sa joace nu poti condamna echipele, nu condamn nici pe CFR daca i-o fi motivat! Nu ma deranjeaza, e ceva normal", a explicat Gigi Becali, care a fost dezamagit insa de formula de echipa aliniata de Gloria Bistrita in meciul cu CFR. "Daca Bistrita juca cu prima echipa, nu cu copiii, acum nu mai aveam probleme. Luati meciul nostru cu Dinamo, si luati meciul lui Dinamo cu CFR", a mai spus Gigi Becali. Acesta este insa multumit de locul 2: "Daca acum doua luni ma intreba cineva daca vreau locul doi, spuneam <<sarut mana>>! Locul doi e satisfacator. Singurul lucru care ma deranja e ca nu voiam sa dau satisfctie dusmanilor. Viata nu se opreste aici, e mare lucru sa intram in Liga Campionilor al treilea an la rand". (MIG)
Alte articole
  Derby-ul suferintei    (Sport, 2007-11-24)
  Renzo Rossi: Steaua a fost mai rapida decat Dinamo, de aceea am acceptat oferta    (2009-06-13 18:56)
  Steaua a primit doar avertisment din partea Comisiei de Disciplina si poate juca derby-ul cu Rapid cu ''portile deschise''    (2009-05-13 17:18)
  Steaua a fost amendata de Jandarmerie cu 100.000 de lei in urma incidentelor de la derby-ul cu Dinamo    (2009-05-11 16:07)
  Tudorel Stoica: Locul opt este rusinos, dar Steaua mai are sanse la titlu    (2009-03-23 17:59)
  Violente la derbyul Steaua-Dinamo    (2007-11-24 10:10)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
sa traiasca bine mirel radoi   de BeDeii vechi si NOI
A r h i v a
  Timisoara s-a predat!    
     4 comentarii
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  Stiri pe scurt    
  Iuliu Muresan: "Exista o justitie divina!"    
  O echipa de pomanagii    6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Esplanada hotilor (3522 afisari)
 O echipa de pomanagii (2077 afisari)
 Omul Albert Einstein (1742 afisari)
 Israelul, la 60 de ani de independenta (1213 afisari)
 Procesul lui Pavel S. (1108 afisari)
 Incidente pe covorul rosu (4922 afisari)
 Esec dupa esec: Amy Winehouse, ramasa fara par si fara barbat (2305 afisari)
 Rusoaicele au iesit la "vanatoare" de oligarhi, cu ghidul in poseta (2177 afisari)
 Clip electoral antisocial, interzis de CNA (1963 afisari)
 Omul fara articulatii (1753 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01652 sec.