Ziua Logo
  Nr. 4223 de luni, 5 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Popescu: "M-am saturat de arbitrajele din volei!"
Campioana voleiului feminin romanesc, CSU Metal Galati, a castigat, in week-end, la Bucuresti, primele doua meciuri din finala Diviziei A1, trecand de marea rivala Dinamo, cu 3-2 si 3-0. La finalul primei intalniri, comandantul CS Dinamo a contestat vehement arbitrajul: "Ne-au luat puncte in fiecare set!"
Pentru a doua oara consecutiv, CSU Metal Galati si Dinamo isi disputa laurii Diviziei A1 dupa un sezon extrem de incarcat, in care au demonstrat ca raman cele mai valoroase reprezentante ale voleiului feminin autohton. Obligata sa joace o finala de play-off programata dupa un sistem aplicat numai de FR Volei (n.n. - primele doua meciuri la echipa mai slab clasata, iar urmatoarele trei partide la cea care a ocupat prima pozitie in sezonul regulat!), CSU Metal Galati a trecut peste aceasta anomalie si a fortat nota inca din prima intalnire gazduita, sambata, de Sala Extreme din Capitala, o arena prea "rece" pentru o asemenea finala.
Cu ridicatoarea Maja Ognjenovic in mare forma, echipa pregatita de Zoran Terzic a dominat ostilitatile inca din debut si si-a trecut in cont primele doua seturi, spre disperarea internationalelor Minca, Marcovici si Gavrilescu. Mustruluite de managerul Marian Stefan si de chestorul Marcel Popescu gazdele au revenit pe teren mai motivate si au egalat situatia la seturi, impingand disputa in tie-break. Echilibrul s-a mentinut pana spre finalul decisivului, cand la scorul de 11-11, arbitrul Lungu Silvian a semnalizat un fileu numai de el vazut si a starnit furtuna in randul oficialilor din Groapa. Depasind momentul tensionat, oaspetele s-au impus in cele din urma, cu scorul de 3-2 (20, 21, -23, -20, 13), dar chestorul Marcel Popescu a rabufnit nervos. "Asa ceva nu se poate. M-am saturat de arbitrajele astea din volei! Ne-au luat nu numai punctul din tie-break, de la 11-11. Ne-au ciupit puncte in fiecare set", a tunat suparat Marcel Popescu. Ieri, in cel de-al doilea meci al finalei, CSU Metal Galati s-a impus mult mai lejer, cu scorul de 3-0, la capatul unei intalniri in care "briliantul" Ognjenovic si-a demonstrat din nou clasa, in vreme ce Dinamo a parut mult prea blazata. In urma celor doua victorii, campioana en-titre si-a marit considerabil sansele de a-si pastra laurii Diviziei A1, avand nevoie de inca o victorie in cele trei meciuri programate sa se dispute in aceasta saptamana la Galati.
Tiberiu RIST 
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
Arbitrii au comis-o rau   de Albulet
Sunt furati tot timpul?   de marinus
Nimic nou.   de alwis46
halal!   de popicar
A r h i v a
  Conspiratia din "Groapa"    
  Stiri pe scurt    
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  Turcu plateste    
  "Ceferita" Bistrita    
     2 comentarii
  L-AU NENOROCIT PE BECALI    13 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 L-AU NENOROCIT PE BECALI (5715 afisari)
 Foametea bate la usa (3981 afisari)
 Basescu pleaca la razboi (2283 afisari)
 Paunescu, mai tare decat Ceausescu! (1918 afisari)
 Bataie cu furci si coase intre romi si maghiari (1782 afisari)
 35 de grade in iunie. Din iulie, vine canicula (2251 afisari)
 Documente declasificate dupa 19 ani, depuse in dosarul Revolutiei de la Timisoara (1796 afisari)
 Primul delfin bionic (1374 afisari)
 UPDATE Dumitru Dragomir: Ca raspuns la acuzatiile DNA, o sa fac un serial - Elodia 2 (1112 afisari)
 Italia: Doi romani l-au jefuit pe cel mai batran episcop din lume (1091 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00837 sec.