Ziua Logo
  Nr. 4223 de luni, 5 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Conu' dA umbrA
Turcu plateste
Cel mai recent scandal iscat la Dinamo inaintea meciului de aseara cu Steaua, dintre Cristi Borcea si Vasile Turcu a aratat mai convingator decat oricand de ce la aceasta echipa nu se va face niciodata performanta, cel putin nu pe aceasta structura. Se zice ca toata debandada din Stefan cel Mare s-ar datora puzderiei de actionari, insa, indeosebi dupa ultimele evenimente, se pare ca nu aceasta e marea hiba, ci modul in care acestia au fost selectionati si deteminati sa investeasca la club.
DacA ne uitAm la fiecare dintre asa-zisii investitori observam ca mai nici unul dintre acestia nu este o persoana integra, necontroversata, deasupra oricarei suspiciuni, ci mai toti au avut probleme cu lege si s-au aflat in vizorul Ministerului de Interne, cel care inca mai detine o pondere importanta
ASA cA devine perfect logic ca un snapan precum Cristi Borcea sa aiba pretentia ca omul care a investit cel mai mult la club sa pompeze in continuare doar bani, dar sa taca dracului din gura, sa nu mai dea declaratii prin presa si sa nu se amestece in interesele conjuncturale ale echipei.
Turcu, dupA cum se Stie, este un omulet nostim in felul lui, dar destul de incet la minte si care intampina mari probleme de comunicare si de coerenta, cateva din mai vechile sale interventii publice, cum ar fi cea cu "tandemul de trei" ori cu "la Dinamo a venit alt antrenor, dar nu s-a schimbat nimic", fiind de un umor involuntar absolut debordant. Atunci nu s-a mai ofuscat nimeni, desi daca era cineva cu oarecare glagorie, se putea considera ca Turcu face clubul de ras prin simpla prezenta, ca sa nu mai vorbim de proverbialele si suparatoarele sale ineptii si agramatisme.
Din pAcate pentru el, Turcu abia acum si-a dat seama ce reprezinta la Dinamo: "Sunt bun doar cand bag bani, iar cand spun lucrurilor pe nume mi se aduc reprosuri, sunt scos tap ispasitor, ba chiar suporterii sunt pusi sa ma atace si sa ma ameninte. Au venit sapte derbedei la mine la restaurant, iar fratele meu Borcea nu m-a ajutat, nu m-a aparat...". Bravo, Turcule, te-ai prins si tu!
Constantin DINU 
A r h i v a
  Conspiratia din "Groapa"    
  Stiri pe scurt    
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  "Ceferita" Bistrita    
     2 comentarii
  Popescu: "M-am saturat de arbitrajele din volei!"    4 comentarii
  L-AU NENOROCIT PE BECALI    13 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 L-AU NENOROCIT PE BECALI (5715 afisari)
 Foametea bate la usa (3981 afisari)
 Basescu pleaca la razboi (2283 afisari)
 Paunescu, mai tare decat Ceausescu! (1918 afisari)
 Bataie cu furci si coase intre romi si maghiari (1782 afisari)
 35 de grade in iunie. Din iulie, vine canicula (2251 afisari)
 Documente declasificate dupa 19 ani, depuse in dosarul Revolutiei de la Timisoara (1796 afisari)
 Primul delfin bionic (1374 afisari)
 UPDATE Dumitru Dragomir: Ca raspuns la acuzatiile DNA, o sa fac un serial - Elodia 2 (1112 afisari)
 Italia: Doi romani l-au jefuit pe cel mai batran episcop din lume (1091 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00884 sec.