Ziua Logo
  Nr. 4223 de luni, 5 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
GIGI BAGA RACA
"Habar n-am ce e la Dinamo! Turcu, pe buna dreptate, saracul, a spus ce a spus! El da bani si tot pe el il injura galeria. I-am spus <<Bai, Vasile, te invat ca pe un om extraordinar, pleaca decat sa stai in teroare!>> Am fost la el la restaurant, dar era plecat in provincie. N-as vrea sa spun ca-l iau la Steaua, ca-i fac si mai multe probleme", a spus Gigi Becali la Realitatea TV. "Pentru mine, ar fi bine sa plece Turcu! Pai, el da cei mai multi bani si, daca pleaca, Dinamo nu va mai fi la fel de puternica", a mai adaugat boss-ul din Ghencea. (MIG)
LEGEA TACERII
Nicolae Badea (foto), presedintele CA al lui FC Dinamo a confirmat ca actionarii din Soseaua Stefan cel Mare au semnat o intelegere conform careia lui Turcu i s-a interzis sa mai faca declaratii in numele clubului. "Exista intr-adevar o rezolutie pe care am semnat-o toti, ca despre echipa vorbesc doar anumite persoane. Este o chestiune de bun simt si a fost doar una dintre masurile luate la respectiva sedinta. Mai multe nu vreau sa comentez", a declarat Badea pentru "Fanatik". "Nu-mi pot pune ei pumnul in gura! Cand am dat bani, am fost bun, dar cand vorbesc, sunt amenintat", a replicat Turcu. (MIG)
Napoli nu baga mana in foc
Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor, a declarat ca nu crede ca elevii sai au lasat-o mai moale la Buzau, dar a precizat ca nu poate "baga mana in foc" pentru acest lucru. "Nu pot sa bag mana in foc pentru nimeni, nu am facut-o nici ca jucator, nici ca antrenor! Eu plec de la premisa ca atunci cand intra pe teren o echipa trebuie sa castige", a spus Napoli. "Craiova nu face blaturi! Imi pare rau ca suporterii nu au incredere in noi!", a declarat patronul Adrian Mititelu. (MIG)
Dubii pentru Sandoi
Antrenorul lui FC Vaslui a declarat ca abia dupa ultima etapa se va decide daca va continua sa pregateasca echipa lui Adrian Porumboiu, in functie de accederea sau nu in Cupa UEFA-Intertoto. "Despre viitorul meu la Vaslui o sa discut cu Porumboiu la finalul campionatului", a spus selectionerul nationalei de tineret dupa infrangerea de la Urziceni. FC Vaslui este in lupta directa cu Otelul Galati pentru locul 7, cel care asigura participarea in
Intertoto. (MIG)
Alarma pentru Tamas
Fundasul roman a fost inlocuit in minutul 52 al meciului pe care Auxerre l-a castigat, sambata seara, pe teren propriu, cu 2-0 in fata lui Valenciennes, dupa ce s-a accidentat la genunchiul drept. Gabriel Tamas, care a inceput meciul titular, a fost inlocuit cu Mignot si este suspect de o leziune grava la ligamente, caz in care ar putea rata Euro 2008! Altfel, pentru Auxerre, Daniel Niculae a fost integralist si a dat o pasa de gol, in timp ce Vlad Munteanu a fost rezerva. (MIG)
"Il Luce" are emotii
Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a invins sambata, pe teren propriu, cu 1-0, pe Krivas Krivoi Rog, in etapa a 28-a a campionatului Ucrainei, prin golul lui Fernandinho (79). La Sahtar, Razvan Rat a fost integralist. Intr-un alt meci, Dinamo Kiev, cu Tiberiu Ghioane in teren pana in minutul 70, s-a impus in deplasare, scor 4-1, cu Zakarpatia. In clasament, cu doua etape inainte de finalul sezonului, Sahtar este lider, cu 68 de puncte, fiind urmata de Dinamo, cu 67 de puncte. (MIG)
A r h i v a
  Conspiratia din "Groapa"    
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  Turcu plateste    
  "Ceferita" Bistrita    
     2 comentarii
  Popescu: "M-am saturat de arbitrajele din volei!"    4 comentarii
  L-AU NENOROCIT PE BECALI    13 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 L-AU NENOROCIT PE BECALI (5715 afisari)
 Foametea bate la usa (3981 afisari)
 Basescu pleaca la razboi (2283 afisari)
 Paunescu, mai tare decat Ceausescu! (1918 afisari)
 Bataie cu furci si coase intre romi si maghiari (1782 afisari)
 35 de grade in iunie. Din iulie, vine canicula (2251 afisari)
 Documente declasificate dupa 19 ani, depuse in dosarul Revolutiei de la Timisoara (1796 afisari)
 Primul delfin bionic (1374 afisari)
 UPDATE Dumitru Dragomir: Ca raspuns la acuzatiile DNA, o sa fac un serial - Elodia 2 (1112 afisari)
 Italia: Doi romani l-au jefuit pe cel mai batran episcop din lume (1091 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00927 sec.