Ziua Logo
  Nr. 4222 de sambata, 3 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Timisoara poate decide la Piatra Neamt ultimele doua retrogradate
Iancu anti-Stelute
Boss-ul lui "Poli" a postat ieri, pe site-ul oficial al clubului banatean, un comunicat de presa cel putin ciudat, inaintea meciului de duminica, de la Piatra Neamt, cu Ceahlaul. Partida, deja banuita de lucruri necurate dupa ce a fost amanata cu doua zile (initial urma sa se joace ieri), nici macar nu va fi televizata!
"Nu ma intereseaza rezultatul meciului cu Ceahlaul Piatra Neamt. Politica clubului este sa se asigure ca joaca intr-un campionat curat si corect. Daca vom invinge, este OK. Daca vom pierde, este la fel de bine, deoarece or sa dispara, pentru la anul, cel putin doua echipe "frati si surori" ale celor care se tot lauda cu rezultatele lor mincinoase. Oricare ar fi deznodamantul partidei de la Piatra Neamt, voi considera ca sunt trei puncte in plus in economia pachetului propus jucatorilor pentru premiere. Vom juca fara emotii si nu imi doresc decat sa fim pragmatici. Atunci cand intr-o competitie intalnesti numai rau, trebuie sa-l alegi pe cel mai mic", se arata in comunicatul lui Iancu, unul care le vizeaza, fara indoiala, pe Dacia Mioveni si Gloria Buzau, contracandidatele Ceahlaului pentru evitarea retrogradarii. Iancu nu uita insa nici de razboiul cu Steaua. "Ce ar insemna sa incepem un campionat viitor cu gandul ca macar o echipa are asigurate din start 12 puncte, ca sa nu spun 18 (cunoscatorii stiu de ce...)? Sper ca binele sa invinga si sa avem parte de un campionat viitor mult mai aproape de fair-play, de competitie sportiva in adevaratul sens al cuvantului. Sa nu va suparati pe noi, orice s-ar intampla, pentru ca oricum va fi bine. Mergem sa jucam, sa invingem, pentru ca asa e normal. Si atat!", mai sustine Iancu.
In acest moment, Ceahlaul este la un punct in urma Gloriei Buzau (locul 14), echipa care joaca acasa cu Univ. Craiova, si are doua puncte in plus fata de Dacia Mioveni (locul 16), grupare care se deplaseaza la Tg. Jiu pentru meciul cu Pandurii. In ultima etapa, Ceahlaul joaca la Craiova, Gloria Buzau in Ghencea, cu Steaua, iar Dacia acasa, cu Unirea Urziceni. Cel mai probabil, dintre cele trei echipe, Gloria Buzau, Ceahlaul si Dacia Mioveni se vor stabili ultimele doua retrogradate, alaturi de UTA Arad si "U" Cluj. (MIG)
Chivorchian: "Jucam la victorie!"
Presedintele Comitetului Director al lui "Poli" a declarat ca banatenii vor juca mereu la victorie, indiferent de adversar, incercand astfel sa puna capat speculatiilor privind meciul cu Ceahlaul. "Timisoara va juca mereu sa castige, indiferent de cine va fi adversarul. Daca vom putea sa invingem in toate cele 34 de meciuri ale campionatului, asa vom face. De cand sunt eu la club, ambele partide cu Ceahlaul le-am castigat! Faptul ca Ceahlaul este intr-o situatie mai delicata in clasament, nu este problema sau vina noastra. Ne-am dorit mult sa terminam in primele trei locuri, dar in acelasi timp nu vreau sa incheiem sezonul pe locul 6, nu dorim sa se spuna ca am ajuns in Cupa UEFA datorita unei conjuncturi, ci numai pe ce am probat pe terenul de joc", a spus Chivorchian. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
daca urla cinstea-n el...   de spaiu'
A r h i v a
  Ultima strigare pentru Liga!    
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  Bricheta dauneaza grav sanatatii    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
     
  Mutu a ratat finala UEFA    
 Top afisari / comentarii 
 Buldozerul de carton (2541 afisari)
 SPP a dresat lebede (2385 afisari)
 "Spaga Nastase" a explodat la Londra (1890 afisari)
 Guvernantii tolereaza genocidul alimentar (1854 afisari)
 Domnul Adrian Severin are memorie scurta (1687 afisari)
 Adevarul despre iubirea dintre Elena si Nicolae Ceausescu (4647 afisari)
 Actorul Patrick Swayze se pregateste sa isi incheie socotelile cu viata (4476 afisari)
 Secretul levitatorului a fost deslusit (3068 afisari)
 Tom Cruise s-a infuriat pe Oprah Winfrey cand l-a intrebat daca e tatal biologic al lui Suri (2861 afisari)
 Fiica monstrului din Amstetten povesteste, in premiera, atrocitatile la care a supus-o propriul tata (2834 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00953 sec.