Ziua Logo
  Nr. 4220 de sambata, 26 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Zicu: "Nu plec!"
Ianis Zicu si-a contrazis ieri propria promisiune facuta suporterilor la meciul cu Univ. Craiova, atunci cand, enervat de potopul de injuraturi venit din tribune, le-a spus fanilor ca va pleca in vara. "M-au afectat apostrofarile suporterilor, dar putini stiu ca in ultimele 30 de minute ale meciului cu Craiova am evoluat cu dureri groaznice. Dar nu mai conteaza. Un singur lucru sa tineti minte: nu voi pleca de la Dinamo! Nici in strainatate, nici la alt club din Romania, indiferent de oferta. Nu plec pana nu-i indeplinesc visul lui Cristi Borcea, calificarea in Champions League", a spus Zicu, promitand ca va face tot posibilul sa se refaca pana la meciul cu Steaua, de saptamana viitoare. (B.G.)
Oltenii nu vor blat
Galeria Universitatii si-a continuat campania de convingere a conducatorilor echipei sa nu cedeze meciul de azi Stelei. Dupa ce Gigi Becali a anuntat ca "toti oltenii vor ca Steaua sa ia titlul", galeria l-a avertizat pe Mititelu prin intermediul unor mesaje scrise joi noaptea pe mai multe cladiri importante din Craiova. "Nu va vindeti!", "Nu faceti blat!" sau "Bateti Steaua!", au fost cateva dintre inscriptii. "Sunt niste mesaje inutile, nu mi le explic. Nimeni, de la ultimul angajat al Craiovei si pana la patron, nu cred ca a lasat vreodata impresia ca s-ar putea compromite, asa ca acele mesaje nu-si au rostul", a replicat Mititelu. (B.G.)
Giulestean inca un an
Daniel Pancu si-a prelungit cu un an contractul cu Rapid, care expira la finalul actualei editii de campionat, a anuntat ieri secretarul general Cristian Costache. Antrenorul Marian Rada a explicat ca in sezonul viitor Pancu va fi doar jucator, nu si antrenor secund. "Are timp sa fie si antrenor, nu e o problema. Dar, din sezonul urmator, va fi doar jucator. Pentru orice fotbalist asta e cel mai important, sa fie pe gazon si sa joace", a spus Rada. Daniel Pancu a venit liber de contract la Rapid in luna ianuarie a acestui an, dupa ce si-a reziliat acordul cu gruparea turca Bursaspor. In varsta de 30 de ani, mijlocasul a a semnat pe 22 ianuarie un contract cu gruparea giulesteana pe sase luni. (B.G.)
"Suntem mai buni ca Dinamo!"
"Ne asteapta un meci destul de greu. Dinamo nu trece printr-o perioada foarte buna, dar se va mobiliza in derby-ul de sambata pentru a nu se face de ras. Este un meci pe care vrem neaparat sa il castigam. Vrem sa castigam toate cele noua puncte pana la final, pentru a avea un sfarsit de sezon multumitor. Oricum, valoarea Rapidului este superioara celei a lui Dinamo", a declarat ieri Marian Rada, antrenorul Rapidului. Intrebat pe cine ar prefera ca tehnician principal in sezonul viitor, dintre Razvan Lucescu si Ladislau B�l�ni, rapidistul a raspund: "Eu ma prefer pe mine la Rapid". (B.G.)
Au pastrat trofeele
Echipele de volei CSU Metal Galati si CVM Tomis Constanta au castigat Cupa Romaniei, joi seara, pentru a doua oara consecutiv, si si-au pastrat, astfel, trofeele cucerite in sezonul trecut. La feminin, CSU Metal Galati a spulberat in finala Stiinta Bacau, cu 3-0 (16, 17, 20), in vreme Dinamo a ocupat locul al treilea, dupa ce a dispus de CS Constanta, tot cu 3-0. La masculin, CVM Tomis Constanta s-a impus in ultimul act in fata VCM Piatra Neamt, cu 3-0 (18, 22, 18), iar Steaua a trecut de Explorari Baia Mare in finala mica, cu 3-2. (T. R.)
Semifinale de foc
Echipele masculine de baschet "U" Mobitelco Cluj si Rapid s-au calificat, joi seara, in semifinalele Diviziei A dupa ce au trecut, pe teren propriu, in meciurile decisive, de rivalele Gaz Metan Medias, cu 91-82, respectiv Elba Timisoara, cu 88-71. Astfel, clujenii vor da ochi in semifinale cu CSU Sibiu, iar Rapid, calificata in careul de asi dupa aproape doua decenii de mediocritate, va intalni campioana ultimelor sezoane, CSU Ploiesti. La feminin, ICIM Arad si CSS Sf. Gheorghe isi vor disputa suprematia Diviziei A dupa ce au spulberat in semifinale, cu scorul general de 3-0, echipele BC Teleorman Alexandria, respectiv Sportul Studentesc. (T.R.)
 Afisari: 164  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Licitatie pe puncte    
  Veterani de argint    
  LIGA I - ETAPA A 32-A    
  Zambon castiga iar la TAS    
  Mutu s-a zgarcit la gol!    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Fructe si legume cancerigene (13017 afisari)
 Israelul a distrus reactorul atomic din Siria (7365 afisari)
 Sarmanul miliardar (5358 afisari)
 Afacerea Skoda (3510 afisari)
 Operatiunea urechea (2595 afisari)
 De 1 mai vremea va fi frumoasa (4907 afisari)
 Miliardarul Abramovici isi construieste cea mai scumpa casa din lume (3756 afisari)
 Un chinez face arta fotografica prin iluzie optica  (3427 afisari)
 China inaugureaza cel mai lung pod peste mare din lume (3043 afisari)
 Chinuitã de dureri cumplite, actriþa Brooke Shields ºi-a operat picioarele (2746 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02144 sec.