Ziua Logo
  Nr. 4220 de sambata, 26 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Licitatie pe puncte
-- Pentru a se asigura ca oltenii o lasa mai moale, Steaua da trei milioane de europentru Costea, iar CFR-ul contraoferteaza imediat
Antepenultima etapa din Liga I, care se va desfasura in intregime astazi, aduce un nou duel de la distanta intre Steaua si CFR Cluj, aflate la egalitate de puncte pe primul loc. Daca inaintea jocului de acum doua runde, cu Otelul, ros-albastrii au anuntat ca il vor din vara pe galateanul Szekely, iar ardelenii si-au manifestat si ei imediat interesul, rolul tintei o are in aceasta runda olteanul Florin Costea. Gigi Becali spune ca ofera trei milioane de euro pentru atacant, Clujul l-ar lua si el, insa licitatia se da, de fapt, pentru punctele puse azi in joc. Steaua spera ca golgeterul "Stiintei" sa o lase mai moale, ca sa joace la anul in rosu si albastru in Liga Campionilor, iar CFR-ul sa-l ambitioneze.
Circul cu meciul Stelei de la Craiova a inceput inca de acum patru zile, cand Adrian Mititelu, patronul oltenilor, s-a folosit de un motiv pueril pentru a da punctele bucurestenilor. A solicitat clujenilor sa-si ceara scuze pentru un meci pierdut cu 0-4 in fata lui Dinamo in 1973, care a dus la pierderea titlului de catre Craiova, in caz contrar amenintand ca va folosi rezervele cu Steaua. Toti si-au dat seama ca blatul ar fi prea pe fata, asa ca s-a schimbat strategia: Mititelu sustine ca s-a razgandit dupa meciul pe care echipa sa l-a terminat la egalitate in Stefan cel Mare miercuri, scor 4-4, cand capitanul Dorel Stoica a fost eliminat. Olteanul zice ca a fost mana lui Gigi Becali la mijloc, prin urmare "Stiinta" va juca azi la capacitate maxima impotriva Stelei. CFR Cluj are o deplasare complicata la Mioveni. Ardelenii par sa fi regasit gustul victoriei, insa Dacia este echipa lui Netoiu, extrem de apropiat de Gigi Becali in ultima vreme, plus ca chiar are nevoie de puncte, fiindca in cazul unui esec azi pot retrograda. Ceea ce ar fi trebuit sa fie derby-ul etapei, Rapid-Dinamo, devine a treia intalnire ca importanta. Ambele echipe au deja calificarea in Cupa UEFA asigurata, dar atitudinile sunt diferite. Astfel, in vreme ce giulestenii se lupta aprig pentru a pastra macar locul al treilea si incearca sa il impresioneze pe Fahti Taher, noul patron, ca sa ramana si la anul la Rapid, dinamovistii par sa fi intrat deja in vacanta, desi lehamitea din jocul lor i-a scos pe fani din minti in acest intreg campionat. Fara Zicu si Danciulescu, accidentati destul de serios in meciul cu Craiova, "cainii" dau asigurari ca vor sa termine sezonul cu stil, obtinand rezultate bune in derby-urile cu Rapid si cu Steaua, dar nici ei insisi nu par prea convinsi ca pot face asta.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Veterani de argint    
  LIGA I - ETAPA A 32-A    
  Stiri pe scurt    
  Zambon castiga iar la TAS    
  Mutu s-a zgarcit la gol!    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Fructe si legume cancerigene (13017 afisari)
 Israelul a distrus reactorul atomic din Siria (7365 afisari)
 Sarmanul miliardar (5358 afisari)
 Afacerea Skoda (3510 afisari)
 Operatiunea urechea (2595 afisari)
 De 1 mai vremea va fi frumoasa (4907 afisari)
 Miliardarul Abramovici isi construieste cea mai scumpa casa din lume (3756 afisari)
 Un chinez face arta fotografica prin iluzie optica  (3427 afisari)
 China inaugureaza cel mai lung pod peste mare din lume (3043 afisari)
 Chinuită de dureri cumplite, actrița Brooke Shields și-a operat picioarele (2746 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01078 sec.