Ziua Logo
  Nr. 4219 de vineri, 25 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Boureanu, vizat de DNA
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva deputatului PD-L Cristian Boureanu. Acesta s-a plans ca DNA l-a informat de acest lucru prin posta, fara ca in prealabil sa fie chemat sa dea vreo declaratie. In plus, citatia la DNA nu a venit la domiciliul sau, ci la adresa anterioara. Boureanu a adaugat ca Parchetul vizeaza activitatea sa intr-un Consiliu de Administratie, acum opt ani, fara sa ofere insa precizari suplimentare. (A.I.)
Epistola lui Felix
Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, i-a adresat lui Traian Basescu o scrisoare deschisa in care-i solicita acestuia sa-si ceara scuze de la profesori din cauza ultimelor afirmatii ale sefului statului privind starea invatamantului. "Declaratiile dumneavoastra denota nu doar demagogie, ci si o mare nedreptate facuta unor oameni a caror pregatire serioasa il fac pe presedintele tarii sa para semialfabetizat", se arata in scrisoarea lui Voiculescu. (A.I.)
Sfaturi de spovedanie
Senatorul PRM Gheorghe Funar i-a dat primarului Clujului, Emil Boc, o serie de sfaturi privind spovedania de Paste mentionand ca pedelistul se face vinovat, in primul rand, de faptul ca a jurat stramb pe Biblie la alegerile din 2004. "Am facut cateva recomandari pentru spovedanie pentru domnul Boc, in ideea de a-l ajuta sa-l ierte Dumnezeu de multele pacate si fapte nedemne pe care le-a savarsit", a adaugat Funar. Boc nu a comentat marginindu-se sa spuna: "Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce face." (A.I.)
Planul PCM
Candidatii PCM pentru functiile de primar si pentru presedintia Consiliului Judetean Covasna intentioneaza, daca vor castiga alegerile, sa initieze proiecte de hotarare privind initierea referendumurilor oficiale pentru autonomia Tinutului Secuiesc. Pretendentul la Primaria Sfantu Gheorghe, Csinta Samu, a declarat ca va introduce acest proiect de hotarare la a treia sedinta a noului Consiliu Local. "Sunt convins ca majoritatea consilierilor va sustine acest proiect de hotarare", a spus Csinta. (R.I.P.)
A r h i v a
  Basescu-Vosganian runda a cincea    4 comentarii
  Aparatura foto interzisa la vot    3 comentarii
  Razgandescu de la Cotroceni    2 comentarii
  Nastase la mana Parlamentului    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Obiectivul "Kiev" (3561 afisari)
 Numele primarului general (2088 afisari)
 Halcile electorale (1347 afisari)
 Glume pe bune! (1184 afisari)
 Romania haiduceasca (1079 afisari)
 Gwyneth Paltrow, de nerecunoscut (2901 afisari)
 Politia austriaca a oprit un transport de trei blindate din Germania spre Romania (2550 afisari)
 ULTIMA ORA: Curtea de Apel s-a razgandit - decizia asupra recursului lui Sorin Oprescu va fi luata astazi (1773 afisari)
 Curtea de Apel a decis: Sorin Oprescu poate candida la Primaria Capitalei (1263 afisari)
 Vanghelie l-a lasat pe Sebastian Bodu la usa Primariei, cu un peste in mana (926 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00785 sec.