Ziua Logo
  Nr. 4219 de vineri, 25 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
Stiri pe scurt
Interzis homo
Primaria Moscovei a anuntat miercuri ca nu va autoriza parade ale homosexualilor in acest an, deoarece astfel de manifestatii anterioare s-au soldat cu o serie de violente si arestari, relateaza Mediafax. "Primaria va reactiona in mod hotarat pentru a preveni orice incercare de organizare a unor astfel de manifestatii, deoarece majoritatea cetatenilor se opun modului de viata si mentalitatii homosexuale", a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Serghei Toi, citat de Interfax. Primarul Moscovei este un opozant fervent al paradelor homosexualilor, pe care le-a calificat drept "opera lui Satana". (D.E.)
Biserica pe Insula Serpilor
Anuntat inca din mai anul trecut, proiectul Partidului ucrainean al Regiunilor de a construi in Insula Serpilor o biserica ortodoxa "indestructibila", cu hram Sf. Gheorghe, va fi demarat vara aceasta, transmite publicatia electronica Segodnia, precizand ca locul a fost deja ales, fiind marcat de o arca memoriala. Peticul de pamant din Marea Neagra ce urmeaza sa gazduiasca lacasul de cult face obiectul unui litigiu intre Romania si Ucraina, adus in atentia Curtii Internationale de Justitie de la Haga inca din 2004. (A.M.L.)
Kosovo vrea in UE
Independenta unilateral de Serbia de mai bine de doua luni, fosta provincie Kosovo si-a anuntat, ieri, obiectivele in materie de politica externa, vicepremierul Hahredin Kuci precizand ca aderarea la UE pana in 2015 constituie "prioritatea absoluta" a autoritatilor de la Pristina. Prezent, luni, in cadrul unei sesiuni a Consiliului de Securitate al ONU consacrate prezentarii raportului Misiunii ONU in regiune, presedintele sarb, Boris Tadici, a cerut tuturor statelor care au recunoscut independenta Kosovo sa isi reconsidere pozitia. (A.M.L.)
Roma ironizata
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu a dorit ieri sa comenteze propunerea unor politicieni italieni "incalziti sau ramasi cu temperatura inalta de la alegeri" privind reintroducerea vizelor pentru cetatenii romani, in lipsa unei pozitii oficiale a Guvernului de la Roma pe aceasta tema." In aceasta perioada de temperaturi fierbinti voi auzi multe declaratii asa ca, pana nu exista o pozitie oficiala a Guvernului, nu voi comenta declaratiile acestor politicieni incalziti sau ramasi cu temperatura inalta de la alegeri", a spus Tariceanu in replica la intentia unor lideri de la Roma care sustin reintroducerea vizelor pentru romani. (D.E.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
In sfarsit Kosovo!!!   de Tzarul Putin
In sfarsit cineva cu sange in aparate care le-a spus nu homalailor   de Rollo
A r h i v a
  Israelul arunca Gaza in haos    31 comentarii
  Seful SIE german, demis de presa    2 comentarii
  Averea lui Comanescu    
  Georgia si Rusia, din nou la cutite    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Obiectivul "Kiev" (3561 afisari)
 Numele primarului general (2088 afisari)
 Halcile electorale (1347 afisari)
 Glume pe bune! (1184 afisari)
 Romania haiduceasca (1079 afisari)
 Gwyneth Paltrow, de nerecunoscut (2901 afisari)
 Politia austriaca a oprit un transport de trei blindate din Germania spre Romania (2550 afisari)
 ULTIMA ORA: Curtea de Apel s-a razgandit - decizia asupra recursului lui Sorin Oprescu va fi luata astazi (1773 afisari)
 Curtea de Apel a decis: Sorin Oprescu poate candida la Primaria Capitalei (1263 afisari)
 Vanghelie l-a lasat pe Sebastian Bodu la usa Primariei, cu un peste in mana (926 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.