Ziua Logo
  Nr. 4219 de vineri, 25 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Decizie de restituire
Tribunalul Bucuresti a admis actiunea formulata de Valentin Ceausescu si a decis ca Muzeul National de Arta al Romaniei trebuie sa restituie familiei Ceausescu tablourile confiscate. Sentinta poate fi atacata cu recurs. La termenul din 21 aprilie, avocatul lui Valentin Ceausescu a depus la dosar sentinta definitiva si irevocabila data de Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care, potrivit NewsIn, magistratii dispun restituirea tuturor bunurilor confiscate si nerestituite familiei Ceausescu.(B.C.G.)
Spulberati pe refugiu
Patru persoane au ajuns, ieri, la spital, dupa ce au fost accidentate de o masina care a intrat pe un refugiu de tramvai din Sectorul 1 al Capitalei. Accidentul a avut loc in jurul orei 11.30, in fata Teatrului Masca din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit Mediafax, un autoturism Fiat Punto care se deplasa dinspre Straulesti catre Podul Constanta a derapat si a intrat pe refugiu, lovind trei femei si un barbat. In urma incidentului, cele patru persoane au fost transportate la spital. Politistii au deschis o ancheta pentru stabilirea cauzelor accidentului. (E.D.)
Bratu la DNA
Jucatorul Florin Bratu s-a prezentat ieri la sediul DNA, unde a fost audiat ca martor in dosarul transferurilor din fotbal. Acesta a declarat la iesirea de la audieri ca procurorii au dorit sa afle daca stie pentru ce suma a fost transferat de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul.
In 10 ianuarie, DNA a inceput urmarirea penala impotriva a zece oameni de fotbal acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune in legatura cu transferurile unor fotbalisti. (E.D.)
Violata in Italia
O romanca in varsta de 39 de ani a fost sechestrata, violata si batuta cu o ranga de fier, timp de sapte zile, de doi conationali, intr-o tabara la periferia orasului Milano. Politia i-a arestat pe Adrian Florian si Romel Lazar, de etnie roma, sub acuzatia de sechestrare, violenta sexuala si lovituri. Barbatii au retinut-o pe femeie pe motivul de a o convinge sa reia relatia cu unul dintre acestia. Potrivit Rompres, romanca a reusit sa fuga la un adapost pentru femei maltratate, insa pe corpul ei au ramas urmele unei traume toracice si ale diferitelor fracturi multiple suferite. Cei doi agresori se afla in detentie la inchisoarea San Vittore din Milano. (E.D.)
A r h i v a
  "In Justitie sunt salarii aberante"    7 comentarii
  Zece ani de inchisoare pentru Munaf    
  Captura de patru kilograme de droguri    
 Top afisari / comentarii 
 Obiectivul "Kiev" (3561 afisari)
 Numele primarului general (2088 afisari)
 Halcile electorale (1347 afisari)
 Glume pe bune! (1184 afisari)
 Romania haiduceasca (1079 afisari)
 Gwyneth Paltrow, de nerecunoscut (2901 afisari)
 Politia austriaca a oprit un transport de trei blindate din Germania spre Romania (2550 afisari)
 ULTIMA ORA: Curtea de Apel s-a razgandit - decizia asupra recursului lui Sorin Oprescu va fi luata astazi (1773 afisari)
 Curtea de Apel a decis: Sorin Oprescu poate candida la Primaria Capitalei (1263 afisari)
 Vanghelie l-a lasat pe Sebastian Bodu la usa Primariei, cu un peste in mana (926 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00818 sec.