Ziua Logo
  Nr. 4218 de joi, 24 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Patriarhul externat
Starea de sanatate a Patriarhului Daniel, externat marti seara din Spitalul Militar Central, este excelenta, iar acesta continua programul de recuperare medicala postoperatorie la Resedinta Patriarhala, a anuntat, ieri, generalul Ioan Sarbu, comandantul Spitalului Militar. Comandantul spitalului a precizat ca PF Daniel poarta o atela provizorie poliuretanica la glezna stanga, la care a suferit o fractura dubla. Potrivit generalului Sarbu, PF Daniel nu se va putea sprijini in piciorul operat sase sau chiar opt saptamani, el folosindu-se de un cadru pentru deplasare. (C.P.)
Protest steril
Aproximativ 30 de persoane din localitatea valceana Mateesti ale caror locuinte si terenuri au fost distruse de alunecarea de teren de la halda de steril Panga Nord au protestat in fata primariei din localitate, solicitand acordarea unor ajutoare. "Am oamenii aici si toti cer ajutoare. Sunt cele opt familii care au ramas fara case si sunt nemultumite ca nu li s-a dat ajutor sa isi refaca casele. Acestia solicita totodata sa le dau si teren pe care sa isi refaca locuintele, dar nu am de unde. Ei cer si un ajutor financiar cu ocazia sarbatorilor de Paste", a declarat primarul comunei Mateesti, Nicolae Stanisor. (C.P.)
Cu jalba la UE
Reprezentantii sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal Galati au anuntat, ieri, ca vor strange semnaturi pentru a cere Comisiei Europene activarea clauzei de salvgardare pe justitie, nemultumiti de modul in care le-au fost judecate procesele privind greva generala. Considerand ca le-a fost incalcat dreptul la aparare in cele doua procese pierdute cu patronatul combinatului, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ca declanseaza noi
proteste. (C.P.)
Nicolaescu la rezerva
Starea sanatatii ministrului Eugen Nicolaescu dupa operatia de luni este foarte buna, iar de marti dupa-amiaza i-au fost aduse, la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL "Dorin Hociota" unde este internat, mapele cu documente pentru semnat. "Nu exista complicatii, pacientul este afebril, nu are dureri si este in curs de recuperare", potrivit echipei de medici a Institutului. Externarea ministrului Nicolaescu se va face in functie de evolutia postoperatorie, in aproximativ patru-sapte zile. (C.P.)
A r h i v a
  Furtuna bate reactorul    4 comentarii
  Platim 15% mai mult pe mancare    4 comentarii
  Importam pakistanezi    15 comentarii
  Basescu rade cu elevii de Adomnitei    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Raia FSN (3718 afisari)
 Un evreu american a tradat SUA pentru Israel (1767 afisari)
 "Esplanada" la secret (1748 afisari)
 Zece cifre la telefonul fix (1532 afisari)
 Esti ceea ce a mancat mama ta (1294 afisari)
 Varianta restilizata pentru Logan Sedan (3958 afisari)
 Ce se naste din asa o mama, Dita von Teese se cheama (2205 afisari)
 Cea mai mare banca din Germania refuza sa mai deconteze "abonamentele" la bordel ale angajatilor (1909 afisari)
 Sir Paul McCartney isi ia a treia nevasta (1570 afisari)
 Si-a uitat vioara Stradivarius in taxi si a primit-o totusi inapoi (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00805 sec.