Ziua Logo
  Nr. 4218 de joi, 24 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
CSM depasit
Presedintele CSM Lidia Barbulescu a anuntat ieri ca solicitarea Camerei Deputatilor de stabilire a modalitatii de utilizare si gestionare a documentelor din dosarul lui Miron Mitrea excede atributiile stabilite prin lege in sarcina Consiliului. In acest sens, punctul de vedere al CSM este ca, "in conformitate cu statutul si atributiile stabilite prin lege, autoritatea solicitanta, respectiv Camera Deputatilor, va proceda la utilizarea si gestionarea actelor dosarului 49/P/2006 a DNA cu respectarea caracterului preponderent nepublic al urmaririi penale". (A.H.)
Doi Fluturi doi Ciocani
In cursa pentru presedintia CJ Suceava, s-au inscris doi candidati cu acelasi nume: Gheorghe Flutur. Primul dintre ei este senatorul PD-L, in timp ce al doilea este un tanar din comuna Poieni-Solca, ce candideaza din partea Partidului National Democrat Crestin, condus de fostul conservator Florin Anghel. PNDC a folosit acelasi procedeu si la Satu Mare unde impotriva actualului presedinte al CJ, Gheorghe Ciocan (PSD), a fost nominalizat o persoana cu acelasi nume. (A.I.)
Mischie mai vrea
Liderul PNG Gorj Nicolae Mischie, si-a depus candidatura la sefia Consiliului Judetean (CJ) Gorj aproape de miezul noptii, cu cateva minute inainte de expirarea termenului legal, informeaza NewsIn. Mischie a mai fost presedinte al CJ Gorj, intre 1996-2004. Recent, el a fost condamnat de Judecatoria Deva la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de folosire de acte falsificate la autoritatea vamala, inselaciune si fals in declaratii, avand in desfasurare si alte procese. (A.H.)
Sustinut de sapte partide
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Satu Mare a inregistrat patru candidaturi pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) - un candidat independent sustinut de sapte formatiuni politice - Valer Marian si trei reprezentanti ai UDMR - Csehi Arpad, PNL - Ovidiu Silaghi si PNCD - Gheorghe Ciocan. Primul care s-a inscris in cursa electorala a fost Valer Marian, sustinut de PSD, PDL, PNG-CD, PC, PER, PNTCD si PRM. El a reusit sa stranga 20.744 de semnaturi de sustinere. (M.F.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
CSM asteapta indicatii de la Cotroceni   de Adame
A r h i v a
  Executat de gastile politice    10 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Raia FSN (3718 afisari)
 Un evreu american a tradat SUA pentru Israel (1767 afisari)
 "Esplanada" la secret (1748 afisari)
 Zece cifre la telefonul fix (1532 afisari)
 Esti ceea ce a mancat mama ta (1294 afisari)
 Varianta restilizata pentru Logan Sedan (3958 afisari)
 Ce se naste din asa o mama, Dita von Teese se cheama (2205 afisari)
 Cea mai mare banca din Germania refuza sa mai deconteze "abonamentele" la bordel ale angajatilor (1909 afisari)
 Sir Paul McCartney isi ia a treia nevasta (1570 afisari)
 Si-a uitat vioara Stradivarius in taxi si a primit-o totusi inapoi (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00835 sec.