Ziua Logo
  Nr. 4218 de joi, 24 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
Stiri pe scurt
Misiune rusa in Romania
Rusia intentioneaza sa-si deschida in vara misiuni militare in mai multe state, printre care si Romania, in care exista cimitire militare rusesti, a declarat seful Centrului Memorial din cadrul fortelor armatei ruse, generalul Aleksandr Kirilin. Prima misiune militara va fi deschisa in Polonia, unde activeaza in prezent o sectie a Ministerului rus al Apararii pentru cimitire militare comemorative, dupa care vor urma misiuni militare in Germania, Ungaria, Romania, Cehia, Lituania si China. (L.P.)
Ucraina se plange ONU
Ucraina a depus la ONU o sesizare in care denunta recentele declaratii ale unor oficiali rusi, considerate de Kiev ingerinte in afacerile interne ale tarii. Documentul Kievului reclama declaratiile Moscovei despre integritatea teritoriala a Ucrainei si, totodata, cere oficial Rusiei sa inceteze amenintarile la adresa Ucrainei. In timpul convorbirilor avute cu presedintele George W Bush, Vladimir Putin ar fi sugerat ca Ucraina nici macar nu este un stat, in conditiile in care ar fi primit teritorii de la tari vecine, inclusiv de la Rusia. (L.P.)
Genocid comemorat
La 93 de ani de la Genocidul Armean( la 24 aprilie 1915, peste 1,5 milioane de armeni au fost ucisi de armata turca), reprezentantii Comunitatii Armene din Romania si ai Ambasadei Republicii Armenia la Bucuresti vor participa astazi, incepand cu ora 11.00, la o slujba de comemorare ce va fi oficiata la Biserica Armeneasca din Bucuresti. De asemenea, vor fi depuse coroane de flori la monumentul comemorativ aflat in curtea Bisericii Armenesti. (L.P.)
Acord ruso-iranian
Guvernul de la Teheran si gigantul energetic rus Gazprom au incheiat un acord premiminar pentru cooperare in domeniul exploatarii de zacaminte petroliere si de gaze, a anuntat, ieri, compania nationala de petrol din Iran, NIOC, citata de agentia rusa de presa RIA Novosti. Negocierile continua in vederea incheierii unui acord final, ministrul iranian al Petrolului, Gholam-Hossein Nozari, exprimandu-si, marti, speranta ca tratativele vizand dezvoltarea mai multor exploatari la zacamantul de gaze South Pars, precum si a zacamantului petrolier North Azadegan, vor fi finalizate in viitorul apropiat. (A.M.L.)
A r h i v a
  Italia vrea sa ne bage vize    19 comentarii
  Hillary, pe valul momentului    1 comentariu
  Un evreu american a tradat SUA pentru Israel    36 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Raia FSN (3718 afisari)
 Un evreu american a tradat SUA pentru Israel (1767 afisari)
 "Esplanada" la secret (1748 afisari)
 Zece cifre la telefonul fix (1532 afisari)
 Esti ceea ce a mancat mama ta (1294 afisari)
 Varianta restilizata pentru Logan Sedan (3958 afisari)
 Ce se naste din asa o mama, Dita von Teese se cheama (2205 afisari)
 Cea mai mare banca din Germania refuza sa mai deconteze "abonamentele" la bordel ale angajatilor (1909 afisari)
 Sir Paul McCartney isi ia a treia nevasta (1570 afisari)
 Si-a uitat vioara Stradivarius in taxi si a primit-o totusi inapoi (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00972 sec.