Ziua Logo
  Nr. 4218 de joi, 24 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
DIICOT cere aviz
Parchetul General a cerut ieri Senatului sa avizeze inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, in prezent senator, pentru un al doilea dosar - "Hidroelectrica"- in care acesta este cercetat de procurorii DIICOT. Solicitarea anchetatorilor vine la o zi dupa ce acestia au cerut avizarea inceperii urmaririi penale si in dosarul privatizarilor strategice, in care Seres mai este cercetat. In dosarul "Hidroelectrica", fostul ministru al Economiei este acuzat de subminarea economiei nationale. Acesta a declarat, citat de NewsIn, ca decizia procurorilor DIICOT de sesizare a Parlamentului, dupa ce dosarul Hidroelectrica a fost tinut pe loc timp de un an, are legatura cu inscrierea sa in cursa electorala pentru Primaria Baia Mare. (A.G.)
Laptopuri verificate
Calculatoarele lui Vlad Duiculescu, hackerul arestat dupa ce oficialii e-Bay s-au plans ca le-a accesat neautorizat conturile administrative, au fost perchezitionate ieri de anchetatori. Potrivit NewsIn, tanarul de 20 de ani, cunoscut de hackerii din intreaga lume sub pseudonimul "Vladut", a asistat la perchezitie si a colaborat cu anchetatorii. (A.G.)
Bancomat jefuit
Un bancomat amplasat in cel mai mare magazin de electronice si produse industriale din Ludus, judetul Mures a fost spart, in urma cu doua zile, hotii reusind sa fuga cu peste un miliard de lei vechi. Potrivit politistilor, magazinul nu era pazit si nu avea nici un sistem de supraveghere, asa ca hotii au lucrat nestingheriti, ba chiar s-au folosit de sculele expuse la vanzare, pentru a sparge bancomatul. (A.G.)
Pompieri mobilizati
Peste 1000 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti, vor asigura, in noaptea de Inviere, interventia in cazuri de urgenta, la Catedrala Patriarhala si la Manastirea Antim. Pompierii recomanda ca usile lacasurilor de cult sa fie deschise pe toata durata slujbei precum si folosirea cu grija a lumanarilor aprinse. Cetatenii sunt rugati sa nu parcheze masinile in preajma lacasurilor ce cult pentru a nu impiedica accesul autospecialelor pompierilor la o eventuala interventie. (E.D.)
 Afisari: 145  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Celulare la liber pentru Nutu Camataru    1 comentariu
  Parasutisti in copaci    2 comentarii
  Macel in casa unui jandarm    
 Top afisari / comentarii 
 Raia FSN (3718 afisari)
 Un evreu american a tradat SUA pentru Israel (1767 afisari)
 "Esplanada" la secret (1748 afisari)
 Zece cifre la telefonul fix (1532 afisari)
 Esti ceea ce a mancat mama ta (1294 afisari)
 Varianta restilizata pentru Logan Sedan (3958 afisari)
 Ce se naste din asa o mama, Dita von Teese se cheama (2205 afisari)
 Cea mai mare banca din Germania refuza sa mai deconteze "abonamentele" la bordel ale angajatilor (1909 afisari)
 Sir Paul McCartney isi ia a treia nevasta (1570 afisari)
 Si-a uitat vioara Stradivarius in taxi si a primit-o totusi inapoi (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00846 sec.