Ziua Logo
  Nr. 4218 de joi, 24 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Macel in casa unui jandarm
Un jandarm din Buzau a fost gasit mort ieri alaturi de sotia sa si de copilul lor, in apartamentul in care locuiau. Barbatul si femeia au fost injunghiati, iar copilul lor strangulat. Cadavrele celor trei au fost descoperite de o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care a fost anuntata de un coleg al jandarmului, deoarece acesta lipsise nejustificat mai multe zile de la lucru.
Potrivit unor reprezentanti ai ISU Buzau, echipa care a intervenit in acest caz a fost nevoita sa sparga usa locuintei jandarmului, deoarece aceasta era incuiata din interior. In holul apartamentului au fost gasite cadavrele a doua persoane, un barbat de 32 de ani, pe nume Marian Stoian si un copil de cinci ani, ambii prezentand urme de violenta in jurul gatului. Conform acelorasi surse, la fata locului au ajuns si colegii de la Jandarmerie ai barbatului decedat, care au descoperit intr-o alta incapere a apartamentului cadavrul sotiei jandarmului, care prezenta mai multe urme de injunghiere.
Purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, subcomisarul Florina Crucianu sustine insa ca jandarmul si sotia sa au fost injunghiati, in timp ce copilul a fost strangulat. Conform Inspectoratului de Jandarmerie Buzau, barbatul gasit mort lucra in aceasta institutie din anul 1995 si vorbise la telefon cu colegii sai cu o zi inaintea descoperirii cadavrelor. Potrivit Mediafax, familia ar fi avut unele probleme financiare, iar barbatul ar fi fost un impatimit al jocurilor de noroc si ar fi acumulat astfel datorii substantiale la camatari. In acest caz se efectueaza cercetari pentru a se stabili concret circumstantele in care s-au produs omorurile si cine este autorul crimelor.
Elena Dumitrache 
A r h i v a
  Celulare la liber pentru Nutu Camataru    1 comentariu
  Parasutisti in copaci    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Raia FSN (3718 afisari)
 Un evreu american a tradat SUA pentru Israel (1767 afisari)
 "Esplanada" la secret (1748 afisari)
 Zece cifre la telefonul fix (1532 afisari)
 Esti ceea ce a mancat mama ta (1294 afisari)
 Varianta restilizata pentru Logan Sedan (3958 afisari)
 Ce se naste din asa o mama, Dita von Teese se cheama (2205 afisari)
 Cea mai mare banca din Germania refuza sa mai deconteze "abonamentele" la bordel ale angajatilor (1909 afisari)
 Sir Paul McCartney isi ia a treia nevasta (1570 afisari)
 Si-a uitat vioara Stradivarius in taxi si a primit-o totusi inapoi (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00734 sec.