Ziua Logo
  Nr. 4217 de miercuri, 23 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Dezlegare la traditie
Producatorii de alimente traditionale vor putea obtine derogari de la normele sanitar-veterinare, astfel incat sa pastreze specificul produselor realizate si sa le poata vinde la nivel national si in Uniunea Europeana, potrivit unui ordin al ANSVSA. La ora actuala, spatiile pentru producerea alimentelor traditionale trebuie sa respecte aceleasi norme ca celelalte unitati din industria alimentara, ceea ce a creat probleme mai ales micilor producatori. (L.M.)
me-learning in Romania
Punctual Consult a lansat in Romania "me-Learning?", programe de e-learning pentru middle si top management, sub brandul si cu tehnologia unica a ALEAS�� (Adaptive Learning Systems) - marca inregistrata a IQ ConsultinG, se arata intr-un comunicat de presa. "Pentru inceput, oferim cursul de Management al Proiectelor (disponibil in limba engleza si, in curand, in cea romana) si cursul de Management al Schimbarii (disponibil in limbile romana si engleza). (G.M.)
Bani pentru fermieri
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a platit pana acum subventii comunitare de 26 milioane de euro, beneficiarii fiind 190.000 de fermieri, se arata intr-un comunicat de presa al APIA. Pana la sfarsitul saptamanii, vor mai fi achitate subventiile pentru 77.000 de fermieri, ca pana la sfarsitul lunii, alti 180.000 de beneficiari sa-si primeasca
banii. (L.M.)
Avion iesit de pe pista
Un avion al companiei Carpatair, care venea de la Timisoara, a iesit de pe pista la aterizarea pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, din cauza unei defectiuni tehnice, a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului, Valentin Iordache. Avionul, de tip BAE-146, efectua o cursa de la Timisoara catre Bucuresti, cu o "escala neprevazuta" la Craiova, a precizat Iordache. Potrivit acestuia, pasagerii au fost debarcati in siguranta si au fost condusi in aerogara. In urma incidentului, avionul a ajuns in zona verde de la marginea pistei, fara a lovi vreun obstacol, a mai spus purtatorul de cuvant. (C.P.)
 Afisari: 119  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Hipermarketul in cosul Parlamentului    1 comentariu
  RA-APPS ieftin ca braga    
  UDMR vrea spatiu verde    5 comentarii
  Si note si calificative pentru scolari    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Casatoriile cu rusoaice (3554 afisari)
 Ucraina pregatita de razboi (3106 afisari)
 Tainul UDMR (3073 afisari)
 Petrolul caspic va trece prin Romania (2161 afisari)
 Dezastrul Capitalei (1433 afisari)
 Interpretul locotenentului Colombo a ajuns sa umble razna pe strazi (3837 afisari)
 Vine era glaciara! (3827 afisari)
 Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat (3671 afisari)
 Drama in familia unui jandarm din Buzau: Mama injunghiata in inima, copilul strangulat si tatal cu gatul taiat (3130 afisari)
 Cum va fi vremea de Paºti (2497 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.