Ziua Logo
  Nr. 4217 de miercuri, 23 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Conu' dA umbrA
Trufas Lacatus
DupA ultima victorie de la Galati, una la fel de dubioasa precum precedentele din aceasta serie de primavara, "Fiara" a renuntat la molcomia de pana acum si si-a iesit putin din minti, insa altfel decat ar fi fost de asteptat. El nu s-a razboit cu din ce in ce mai numerosii acuzatori ai Stelei, n-a contestat nici macar insinuarile vizavi de maniera in care echipa sa isi adjudeca punctele puse in joc, ci s-a oripilat ca lumea ii lauda doar pe Dan Petrescu si Dusan Uhrin, iar pe el canci.
Nu-i aSa ca pana acum parea baiat de mare caracter, mai ales ca n-a scos un fonem dupa prestatiile infame ale arbitrilor in meciurile cu CFR Cluj si Unirea Urziceni ori dupa chestia cu bricheta din Giulesti? Altceva ar fi trebuit sa-l deranjeze. De exemplu, faptul ca Gigi a declarat ca l-a adus la Steaua doar pentru a-i face hatarul lui si fanilor sai din tribune, nu pentru ca ar fi un mare antrenor, ori ca echipa sa a ajuns sa fie intampinata cu sila si huiduita pe absolut toate stadioanele din tara pana si de catre simpatizantii din provincie.
Si, de fapt, pentru ce ar fi meritat laude? Pentru flerul de a-l fi reactivat pe Vali Badea care avea sa inscrie un gol decisiv in prelungiri? Cum cu cine, cu celebra UTA, cea mai proasta echipa din campionat, pe care in tur a antrenat-o pana au gasit-o dracii. Tot fler de antrenor sa se numeasca si faptul ca Steaua a invins scremut in partide in care si arbitrii, si adversarii trageau pentru ea, iar asta doar in urma unor faze fixe, despre care pana si Radoi spunea ca sunt exersate de vreo trei-patru ani la antrenamente, adica pe cand Laca inca nu fusese cadorisit cu postul de tehnician al ros-albastrilor? Ca si mare geniu trebuie sa fii ca sa-ti pui jucatorii sa centreze in careu pentru "Pasarila" Goian!
Si, In fond, de ce sa-l laude presa sau ceilalti oameni de fotbal, cand n-o face nici macar patronul sau, care niciodata nu-i aminteste numele, ba chiar dupa fiecare victorie spune ca acesta s-a datorat vointei lui Dumnezeu, daniilor facute catre biserici si manastiri ori scarboaselor butoane.
Constantin DINU 
 Afisari: 1013  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
trufas lacatus   de bedros bedrosian
Nu vi se pare...   de LENIO
A r h i v a
  Derby-uri de UEFA    
  Stiri pe scurt    
  Contra scapa de condamnare!    
  ETAPA A 31-A    
  Basescu vrea la JO    2 comentarii
  Mercurialul lui Gigi    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Casatoriile cu rusoaice (3554 afisari)
 Ucraina pregatita de razboi (3106 afisari)
 Tainul UDMR (3073 afisari)
 Petrolul caspic va trece prin Romania (2161 afisari)
 Dezastrul Capitalei (1433 afisari)
 Interpretul locotenentului Colombo a ajuns sa umble razna pe strazi (3837 afisari)
 Vine era glaciara! (3827 afisari)
 Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat (3671 afisari)
 Drama in familia unui jandarm din Buzau: Mama injunghiata in inima, copilul strangulat si tatal cu gatul taiat (3130 afisari)
 Cum va fi vremea de Pašti (2497 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00864 sec.