Ziua Logo
  Nr. 4217 de miercuri, 23 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
MureSan resemnat
Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, s-a vrut ironic ieri cu Steaua, dar a sfarsit prin a parea resemnat, dupa ce Poli Timisoara (la meciul de aseara) si Universitatea Craiova, la cel de sambata, au anuntat ca vor titulariza jucatori mai putin folositi in acest campionat impotriva ros-albastrilor. "Steaua are doua jocuri dificile cu echipe experimentale. Se pare ca este un nou concept in fotbalul nostru. Noi trebuie sa ne castigam meciurile pana la sfarsit si poate va mai aparea vreo surpriza din partea unei echipe care va intalni Steaua", a comentat ieri Iuliu Muresan. (B.G.)
Sfaturi pentru Mititelu
Patronul Universitatii a fost somat de galeria olteana sa nu alinieze o echipa de juniori la meciul de sambata cu Steaua. "Sa nu se predea in meciul cu Steaua, ca si asa nu il agreeaza publicul craiovean, fiindca echipa nu are performante. Inseamna ca nu respecta suporterii. Stie ca pentru noi conteaza enorm sa castigam meciurile cu Dinamo si cu Steaua. Ce spune el e treaba lui", a comentat Gabi Blondu', unul dintre liderii galeriei Universitatii. Adrian Mititelu le-a dat termen pana maine celor de la CFR Cluj sa-si ceara scuze pentru un meci pierdut cu 0-4 in fata lui Dinamo in 1973, care a dus la pierderea titlului de catre "Stiinta", in caz contrar amenintand ca va folosi juniorii la meciul cu Steaua. (B.G.)
Teama de Mutu
Fotbalistii lui Glasgow Rangers, dar si presa scotiana de ieri, atrag atentia inaintea meciului de maine seara, cu Fiorentina, din semifinalele Cupei UEFA, ca Adrian Mutu este pericolul numarul unu al echipei italiene. "Va trebui sa fim foarte atenti, Fiorentina este o echipa tare, iar in defensiva va trebui sa fim la cel mai inalt nivel. Cred ca vor incerca sa ne surprinda pe contre, iar cand au un jucator precum Mutu pot marca si daca au o singura ocazie in tot meciul", a spus mijlocasul Brahim Hemdani. Pe aceeasi pozitie s-a situat si antrenorul Walter Smith. "Echipa italiana a ajuns la un nivel inalt de consistenta in structura grupului, iar unul dintre principalele aspecte este ca Adrian Mutu poate aduce ceva diferit pentru a completa prestatia echipei", a spus el. Partida Glasgow-Fiorentina este programata maine seara, la ora 21,45, iar returul se va juca peste o saptamana in Italia. (B.G.)
Barcelona -Manchester, la ProTV
"Duelul gigantilor", din prima mansa a semifinalelor UEFA Champions League va incepe la ora 21.45 si va fi arbitrat de o brigada din Elvetia, cu Massimo Busacca la centru si Matthias Amet si Stephane Cuhat la cele doua linii. Returul va avea loc martea viitoare, pe "Old Trafford", din Manchester. (B.G.)
A spulberat un mit
Inotatoarea Camelia Potec (foto) a castigat la Dunkerque proba de 400 metri liber din cadrul Internationalelor Frantei, devansand-o pe campioana olimpica si mondiala Laure Manaudou. Legitimata la "Canet 66 Natation" si pregatita chiar de fostul antrenor al vedetei Frantei, Philippe Lucas, Potec s-a impus cu timpul de 4:06,08, in vreme ce Manaudou a sosit abia a treia, cu sase zecimi de secunda mai tarziu. De consemnat ca Manaudou a suferit primul esec din ultimii patru ani pe distanta sa favorita! (T.R.)
Sanctiuni in baschet
Toti jucatorii implicati in bataia generala de la Timisoara, din timpul meciului dintre Elba si Rapid, din play-off-ul Diviziei A, vor fi audiati, azi, la ora 12, de catre Comisia de Disciplina, anunta site-ul oficial al FRB, adaugand ca, atat Colegiul Arbitrilor, cat si Colegiul Comisarilor, vor analiza modul in care oficialii au gestionat disciplina pe teren. Totodata, aplicand Regulamentul General al FRB, echipa BCM Elba Timisoara a fost amendata cu 4.500 de euro, in vreme ce Rapid a fost sanctionata cu 2.000 de euro, plata urmand sa se efectueze pana la data de
1 mai. (T.R.)
A r h i v a
  Derby-uri de UEFA    
  Contra scapa de condamnare!    
  ETAPA A 31-A    
  Trufas Lacatus    2 comentarii
  Basescu vrea la JO    2 comentarii
  Mercurialul lui Gigi    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Casatoriile cu rusoaice (3554 afisari)
 Ucraina pregatita de razboi (3106 afisari)
 Tainul UDMR (3073 afisari)
 Petrolul caspic va trece prin Romania (2161 afisari)
 Dezastrul Capitalei (1433 afisari)
 Interpretul locotenentului Colombo a ajuns sa umble razna pe strazi (3837 afisari)
 Vine era glaciara! (3827 afisari)
 Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat (3671 afisari)
 Drama in familia unui jandarm din Buzau: Mama injunghiata in inima, copilul strangulat si tatal cu gatul taiat (3130 afisari)
 Cum va fi vremea de Pašti (2497 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01009 sec.