Ziua Logo
  Nr. 4217 de miercuri, 23 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Exceptie respinsa
Curtea Constitutionala (CC) a respins ieri exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Miron Cozma in cazul eliberarii sale conditionate, dosarul urmand sa se intoarca la instanta de la care a fost suspendat. Fostul lider al minerilor a cerut CC schimbarea prevederile din Codul Penal privind eliberarea conditionata a detinutilor, astfel incat acestia sa poata fi eliberati inainte de termen pentru buna purtare. Cozma a spus ca i se pare nedrept ce li se intampla detinutilor si ca lupta pentru ei, intrucat o decizie favorabila a CC in acest dosar nu-l mai afecteaza cu nimic, din moment ce el si-a ispasit deja pedeapsa. (A.G.)
Sisu printre droguri
Cantaretul de muzica hip-hop Tudor Sisu a fost "ridicat" de politistii bucuresteni, dupa ce o patrula a Sectiei 12 Politie din Capitala l-a surprins alaturi de doua persoane care-si injectau heroina, in masina artistului. Cei trei se aflau in zona Dristor si au fost condusi imediat la Sectie pentru audieri. Potrivit politistilor, cele doua persoane care-si injectau heroina sunt cercetate pentru consum de droguri, in timp ce pe numele cantaretului hip-hop nu a fost formulata nici o acuzatie. In continuare se fac cercetari cu privire la acest caz, unul dintre consumatorii de stupefiante declarand ca si artistul consumase droguri alaturi de ei. (A.G.)
Schelet in Dambovita
Politistii bucuresteni au descoperit ieri scheletul unui barbat in raul Dambovita, in zona Bibliotecii Nationale din Capitala. Potrivit politistilor, scheletul, al carui craniu nu a fost gasit inca, a fost vazut de trecatori in urma cu cinci zile plutind in albia raului. Dupa o prima analiza efectuata, legistii bucuresteni au constatat ca este vorba despre cadavrul unui barbat, insa nu au putut preciza si varsta acestuia. De asemenea, medicii legisti sustin ca scheletul a stat in apa mai bine de doi ani. (A.G.)
Nou-nascut abandonat
O fetita de doar cateva zile a fost gasita abandonata, la inceputul acestei saptamani, pe holul unei policlinici din Oradea, intr-o sacosa. Copilul a fost observat de un pacient din sala de asteptare a Policlinicii nr. 1, intr-o geanta de fas de culoare verde, care avea fermoarul tras. Potrivit Mediafax, barbatul a anuntat imediat Politia si Ambulanta, care au constatat ca micuta este sanatoasa, fara nici un fel de probleme. Politistii au inceput cercetarile pentru a identifica mama copilului, care risca decaderea din drepturile parintesti. (E.D.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bai Cozma, tot vrei sa te arunci in politica, fa un partid al detinutilor si al fostilor detiuti!   de Razvratitul
A r h i v a
  Cu arma la scoala    4 comentarii
  Peste 500 de morti in accidente rutiere de la inceputul anului    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Casatoriile cu rusoaice (3554 afisari)
 Ucraina pregatita de razboi (3106 afisari)
 Tainul UDMR (3073 afisari)
 Petrolul caspic va trece prin Romania (2161 afisari)
 Dezastrul Capitalei (1433 afisari)
 Interpretul locotenentului Colombo a ajuns sa umble razna pe strazi (3837 afisari)
 Vine era glaciara! (3827 afisari)
 Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat (3671 afisari)
 Drama in familia unui jandarm din Buzau: Mama injunghiata in inima, copilul strangulat si tatal cu gatul taiat (3130 afisari)
 Cum va fi vremea de Pašti (2497 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00877 sec.