Ziua Logo
  Nr. 4216 de marti, 22 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Atlas online
Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a lansat ieri primul "Atlas Teritorial online al Romaniei". "Este un instrument extrem de important pentru dezvoltarea economica si sociala a regiunilor", a declarat Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii. Atlasul teritorial al Romaniei a fost elaborat sub forma unui site ce va fi inserat ca un subdomeniu pe site-ul MDLPL. Hartile si cartogramele, insotite de texte explicative, vor putea fi consultate online de orice persoana sau institutie interesata. (C.P.)
Ministru operat
Profesorul Viorel Zainea a declarat, ieri, ca ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a fost operat, sub anestezie generala, pentru o obstructie nazala cu complicatie si dupa interventie se simte bine, precizand ca acesta a amanat foarte mult operatia, ajungand in ultimul moment.
Ministrul Sanatatii a fost operat, ieri, la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL "Prof.dr. Dorin Hociota" din Bucuresti. (C.P.)
Sef nou la berari
Noul presedinte al Asociatiei "Berarii Romaniei" este Shachar Shaine, seful de la compania United Romanian Brewers Bereprod, se arata intr-un comunicat de presa al asociatiei. Asociatia "Berarii Romaniei" acopera 80% din industria berii din Romania, avand ca membri companiile Heineken Romania, InBev Romania, United Romanian Brewers Bereprod si Ursus Breweries. La preluarea functiei, Schachar Shaine a dat asigurari ca va continua, prin programele nationale ale asociatiei, promovarea unui consum responsabil de bere. (L.M.)
Lactalis preia LaDorna
Grupul Lactalis, liderul pietei de lactate din Europa, a intrat pe piata romaneasca prin preluarea diviziei de lactate a Grupului LaDorna, informeaza compania. Grupul Lactalis, cu sediul in Laval, Mayenne, in vestul Frantei, este prezent in peste 150 de tari din intreaga lume. Cu o cifra de afaceri de 9,6 miliarde euro, un numar de 33.500 de angajati si aproximativ 125 de platforme industriale, Lactalis si-a castigat notorietatea mondiala prin marci rasunatoare ca President, Galbani, Lactel, Rochefort-Societe, precizeaza comunicatul. (L.M.)
 Afisari: 125  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Blocaj electoral la Capitala    2 comentarii
  Vreme de cod galben    
  Tichetele cadou raman in aer    1 comentariu
  Adomnitei, ministru-voiajor    
 Top afisari / comentarii 
 Taxa si Rabla (6755 afisari)
 Sfarsitul Ucrainei si interesul national (3701 afisari)
 Blasfemie sau delir sado-masochist la Viena? (2951 afisari)
 Razboiul dictatelor (2522 afisari)
 Arestat ca a denuntat (2323 afisari)
 Un avion a ratat aterizarea si a iesit de pe pista pe Aeroportul Henri Coanda (4178 afisari)
 Putin doreste trasarea unor noi obiective in cadrul relatiilor ruso-romane (2830 afisari)
 Ewan McGregor, epuizat dupa prea multe duble de sex (2585 afisari)
 Un preot s-a ridicat la cer si a disparut (2272 afisari)
 Hillary Clinton ameninta Iranul cu "stergerea de pe harta", in cazul unui atac impotriva Israelului (1919 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00801 sec.