Ziua Logo
  Nr. 4216 de marti, 22 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Liverpool-Chelsea la ProTV
Arbitrul austriac Konrad Plautz va conduce, la centru, partida Liverpool FC - Chelsea Londra, programata diseara, de la ora 21.45, pe Stadionul "Anfield", in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. Plautz, in varsta de 43 de ani, va fi asistat de compatriotii sai Egon Bereuter si Markus Mayr. Celalalt meci din aceasta faza a competitiei, FC Barcelona - Manchester United, se joaca maine seara. (MIG)
Mourinho pentru Chivu
Fostul antrenor al lui Chelsea va prelua din vara pe Inter, echipa la care evolueaza capitanul Nationalei. Jose Mourinho (45 de ani) s-a inteles deja cu oficialii milanezi si il va inlocui din sezonul viitor pe Roberto Mancini, anunta "The Sun". Portughezul a fost contactat inca din februarie de catre Massimo Moratti, patronul lui Inter, iar tintele din vara sunt Frank Lampard si Didier Drogba, ambii de la Chelsea. Altfel, Chivu a fost integralist pentru Inter, duminica seara, 1-0 in deplasare cu AC Torino. (MIG)
STAN: "GIGI E UN BOU!"
Directorul general al Otelului, Marius Stan, l-a atacat dur ieri pe Gigi Becali si a precizat ca nu a castigat nici un ban de pe urma acestuia. "Finantatorul lui Mos Craciun, un patru clase care jigneste ce nu poate cumpara, un bou care isi permite sa jigneasca pe oricine si un marlan care in loc sa-mi numere sotiile mai bine si-ar numara oile", asa l-a caracterizat Stan pe Gigi Becali. "Decat sa-i cer bani acestui zero, mai bine ma tarai pe jos. Sa nu deschida cutia Pandorei acest mitocan vizavi de fotbalistul Daniel Balan, ca e foarte periculos", a mai amenitat Stan. Reactia acestuia a venit dupa ce Gigi Becali a spus ca Stan isi trimitea "amanta sau sotia" sa-i ceara bani. (MIG)
MITITELU ANTI-CFR
Patronul craiovenilor a anuntat deja ca Universitatea va alinia echipa a doua la meciul cu Steaua daca, pana joi, oficialii lui CFR nu-si cer scuze pentru evenimentele din 1973, cand echipa clujeana a pierdut cu 0-4, in ultima etapa, la Dinamo, iar oltenii au ratat titlul la golaveraj! "Nu am pentru ce sa cer scuze! S-a petrecut in urma cu multi ani, eu si Mititelu eram mici", a replicat Iuliu Muresan, presedintele executiv din Gruia. "De ce sa spun minciuni ca vreau sa fie CFR campioana? Imi place ideea de <<Craiova, campioana provinciei>>! Apoi, cei de la CFR ne-au facut numai rau. La acel 5-1 din turul campionatului trecut, Muresan zicea ca Universitatea are o echipa slaba, cu copii fara talent. Cum spune acum ca singura lor sansa vine de la Craiova? In campionat ne-au furat cu arbitrii, Steaua nu ne-a facut nici un rau, niciodata!" a precizat Adrian Mititelu. (MIG)
Cartu a demisionat
Primarul orasului Mioveni, Ioan Georgescu, i-a anuntat duminica seara pe jucatorii de la Dacia ca antrenorul Sorin Cartu a demisionat. Georgescu, care este si presedinte al Consiliului Director al clubului, i-a convocat pe jucatori la hotelul
in care acestia stau in cantonament si le-a transmis ca Sorin Cartu a demisionat si a plecat la Craiova. Potrivit unor surse din cadrul gruparii, Cartu s-ar fi certat cu finantatorul Gigi Netoiu dupa meciul cu Farul, pierdut cu 2-3, la care tehnicianul nu a stat pe banca. (MIG)
Torje in istorie
Golul marcat de fostul timisorean in meciul de duminica seara cu Unirea Urziceni, scor 1-1, a insemnat reusita cu numarul 3500 a "cainilor rosii" in Liga I. Torje
a marcat in minutul 80, din lovitura libera, Dinamo fiind prima echipa care atinge acest numar. Top-ul este completat de Steaua, cu 3491 de goluri, si de Rapid, cu 2685 de goluri. (MIG)
A r h i v a
  Rapid taxat de CAF    1 comentariu
  Baschet si sange la Timisoara!    3 comentarii
  Spilul zilei    
  Momentul razbunarii    1 comentariu
  LIGA I ETAPA A 30-A    
  Secretara lui Turcu    
 Top afisari / comentarii 
 Taxa si Rabla (6755 afisari)
 Sfarsitul Ucrainei si interesul national (3701 afisari)
 Blasfemie sau delir sado-masochist la Viena? (2951 afisari)
 Razboiul dictatelor (2522 afisari)
 Arestat ca a denuntat (2323 afisari)
 Un avion a ratat aterizarea si a iesit de pe pista pe Aeroportul Henri Coanda (4178 afisari)
 Putin doreste trasarea unor noi obiective in cadrul relatiilor ruso-romane (2830 afisari)
 Ewan McGregor, epuizat dupa prea multe duble de sex (2585 afisari)
 Un preot s-a ridicat la cer si a disparut (2272 afisari)
 Hillary Clinton ameninta Iranul cu "stergerea de pe harta", in cazul unui atac impotriva Israelului (1919 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00971 sec.