Ziua Logo
  Nr. 4211 de miercuri, 16 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Crima in Creta
Un roman a impuscat mortal doua persoane, in urma cu doua zile, in insula Creta, dupa care s-a sinucis. Barbatul, in varsta de 36 de ani, si-a urmarit fosta logodnica, de asemenea de origine romana, care il parasise recent, iar in centrul orasului Heraklion a impuscat-o in timp ce se urca intr-o masina in care se mai aflau doi cetateni greci. Potrivit Mediafax, femeia a murit pe loc, la fel si soferul autoturismului. O alta persoana aflata in masina a fost ranita usor. Romanul s-a indepartat apoi de masina si s-a sinucis. (E.D.)
Seful AVAS la DNA
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, s-a prezentat ieri la DNA Alba, la iesire declarand ca a fost citat in legatura cu o finantare pentru un proiect integrat de informatizare aprobat in perioada in care a condus CJ Alba si ca le-a cerut procurorilor sa ii puna la dispozitie dosarul, dar a fost refuzat. "Mi s-a spus ca nu poate sa-mi puna la dispozitie absolut nimic din dosar pentru ca nu am calitatea de inculpat" a afirmat Atanasiu, citat de Mediafax. (B.C.G.)
Bataie fara plangeri
Crainicul stadionului Steaua sustine ca a fost batut, luni seara, de mai multi suporteri rapidisti, care au oprit tramvaiul in care acesta se afla. Potrivit unui comunicat al clubului Steaua, pasagerii unui tramvai, printre care se afla si crainicul stadionului "Steaua", Florin Ghencea, au fost batuti din senin de un grup de indivizi neidentificati. Potrivit Jandarmeriei Romane si Politiei Capitalei, nu s-a inregistrat nici o plangere in acest caz. (E.D.)
Stampile falsificate
Un agent sef in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti a fost retinut, alaturi de alte doua persoane implicate in eludarea platii taxei de prima inmatriculare. Procurori au identificat sapte persoane care au falsificat stampilele Administratiilor Finantelor Publice si a Directiei de impozite si taxe locale, instrumente aplicate pe documente, atestand astfel ca s-au realizat platile de taxa de prima inmatriculare pentru mai multe autoturisme. Potrivit Mediafax, agentul ar fi falsificat zece folii de securizare pentru inspectia tehnica periodica pe care le-a vandut cu 10 lei fiecare. (B.C.G.)
 Afisari: 142  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Droguri de lux    
  Contestatia SC LIDO respinsa    1 comentariu
  Despagubiri pentru victimele accidentelor rutiere    1 comentariu
  "Tamara" inapoi la DNA    
  Zece raniti pe DN 65    
 Top afisari / comentarii 
 Un film XXX cu Marilyn - un milion de dolari (3249 afisari)
 Diplomatia romaneasca, pe urmele lui Stefan Andrei (3181 afisari)
 Incursiune in Secuime (2668 afisari)
 Alina cea frumoasa si desteapta (2621 afisari)
 Slugile lui Mittal (2053 afisari)
 Ce urmeaza dupa era dominatiei SUA (2478 afisari)
 Un artist al Operei Nationale din Bucuresti a murit pentru ca a rostit cuvantul "MacBeth" (2478 afisari)
 Vitaminele ucigase (1968 afisari)
 Scandal in Canada, dupa ce Crocs a anuntat ca isi muta fabrica in Romania (1961 afisari)
 "Printesa Diana a murit, depasiti momentul!" (1806 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01679 sec.