Ziua Logo
  Nr. 4210 de marti, 15 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Dragomir: "Corect 100%"
Presedintele LPF a declarat ieri ca exclude posibilitatea ca Rapid sa nu fi vrut sa castige meciul cu CFR pentru a-i ajuta pe clujeni in lupta pentru titlu cu Steaua. "Ei, n-a vrut Rapid, pe dracu'! Au vrut asa de mult, saracii, dar n-au putut! Suta la suta se va juca pe teren pana la final, campioana se va decide in ultima etapa. Prime pentru adversarele contracandidatelor - nu e nimic ilegal, nu este mita, nu este bagata la foloase necuvenite, dar e bine sa nu se intample chestia asta pentru ca noi am bagat anul trecut in regulament si e stipulat ca n-ai voie nici sa dai prime", a spus Dumitru Dragomir. (MIG)
Steaua - echipa-tip
Giulestenii au fost incurajati la Cluj de 600 de suporteri. La inceputul meciului, acestia au afisat un banner pe care era scris mesajul "Adevarata campioana", alaturi de o formula de echipa inedita a Stelei: "C. Zmarandescu -
M. Savaniu, Al. Deaconu, M. Salomir, A. Helesteanu - D. Cernat, D. Dragomir, I. Lupescu, M. Sandu - T. Basescu (cpt.), V. Ceausescu. Coach: J. Becali". Un alt banner afisat de rapidisti a fost "Mici, gratare, cumetrii, Nasu' sef la talharii!". (MIG)
Capi de serie la Cupa Davis
Echipa de Cupa Davis a Romaniei este cap de serie la tragerea la sorti a barajului pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Cupai Davis, dar ar putea intalni in aceasta faza a competitiei adversari redutabili ca Serbia sau Elvetia. Tragerea la sorti este programata maine, la Londra, iar antrenorul Romaniei, Florin Segarceanu (foto), are deja favorite. "Noi am prefera Brazilia, pentru ca am juca in Romania. Evident ca ne-ar placea sa jucam si cu India, dar probabil s-ar trage la sorti, pentru ca nu am mai jucat cu ei din 1971", a declarat Segarceanu. (B.G.)
Visan sef la FRV
Adunarea Generala a FR Volei a decis ieri noua conducere, acordandu-i un vot de incredere fostului presedinte Gheorghe Visan. Astfel, in urma rezultatului oficial al primului tur de scrutin, Visan a obtinut 58 de voturi pentru functia de presedinte al FRV, in vreme ce contracandidatul sau, Octavian Dimofte, a acumulat 52 de voturi. Cele doua functii de vicepresedinte au fost castigate de viceprimarul din Piatra Neamt, Vasile Oatu, cu 68 de voturi, si de presedintele lui Tomis Constanta, Sorin Strutinski, cu 72 de voturi. (T. RIST)
A r h i v a
  Trenul fara "nas"    
  Razboi surd intre Ilie si Lacatus    
  Olaroiu, campion in Arabia Saudita    
  GIGI BECALI: "SA FIE SANATOSI!"    
  NAE MANEA: "CFR A AVUT NOROC"    
  Ovatii pentru Mutu    
  LIGA I - ETAPA A 29-A    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Bucuresti plocon (47799 afisari)
 Guvernul Basescu (2991 afisari)
 O comoara, 86 amante, sute de copii (2380 afisari)
 Sursele noului conflict mondial (2087 afisari)
 Doctorul "Valuta" la "spalari de bani" (1695 afisari)
 Spaima Brailei: "Premiantul" viola copile de 12 ani in lift (3229 afisari)
 Casatorie de lux: Ivana Trump, trei tinute de mireasa, tort de patru metri si un sot tanar (2885 afisari)
 "Razboinicul" Gigi cusut pe viu dupa ce a refuzat "amortizarea" (2659 afisari)
 Adriana Saftoiu si-a gasit masina zgariata si mesajul "Tine-ti gura!" (2589 afisari)
 Fanii Universitatii Cluj au luat la bataie un tramvai intreg (2118 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00923 sec.