Ziua Logo
  Nr. 4208 de sambata, 12 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Gigi invincibilul
Finantatorul stelist a declarat ca in acest moment echipa sa este invincibila si nu va mai putea fi oprita de nimeni pana la final. "Am spus ca vom fi campioni daca batem la Bistrita, mizam pe faptul ca CFR se impiedica ori la Urziceni, ori la <<U>> Cluj. Nu cred ca noi o sa avem vreo problema cu <<U>> Cluj in Ghencea. Steaua la ora asta este invincibila!", a spus Gigi Becali. (MIG)
Emotii cu Radoi
Capitanul stelist a lipsit de la Bistrita, acuzand dureri musculare la incalzirea de dinaintea meciului. "Sa speram ca nu e nimic grav, ar fi pacat sa se intample asta dupa revenirea sa si prestatiile bune pe care le-a avut. Mirel, prin felul de a fi, e capitanul, e un jucator foarte important, stie sa-si motiveze colegii. Sper sa nu fie ruptura musculara, ar insemna sa stea deoparte o perioada mai lunga", a spus Lacatus. (MIG)
Meme: "Echitabil!"
Presedintele executiv al gruparii din Urziceni, Mihai Stoica, a declarat ca echipa sa putea sa castige in fata lui CFR. "Si ce daca am schimbat liderul? Egalul este echitabil, dar puteam mai mult. Nu suntem asa de optimisti ca terminam pe un loc de Cupa UEFA, pentru ca am o caseta in care pot sa demonstrez ca am pierdut 11 puncte din cauza arbitrilor", a spus Stoica. (MIG)
All Star Game la Ploiesti
Sala Sporturilor din Ploiesti va gazdui, luni, de la ora 18.30, traditionalul meci al stelelor baschetului romanesc, in care-si vor masura fortele vedetele din Nord si Sud. In echipa pregatita de Schomers si Corui se regasesc cinci americani, in frunte cu "magicienii" LeVar Seals, Darnell Clavon si Jujuan Cooley, dar si internationalii romani Mihai Silvasan, Flaviu Lapuste, Rares Apostol si Tudor Dumitrescu, in vreme ce pentru Sud vor juca in All Star Game 2008 americanii Reginald Elliott, Rashard Griffith si Demetrius Williams, dar si "greii" Bogdan Popescu, Paul Helcioiu, Adi Voinescu si Virgil Carutasu. (T.R.)
Festival pe gheata
Reprezentativa masculina de hochei pe gheata a Romaniei a continuat, joi seara, seria evolutiilor bune din grupa A a Diviziei a II-a a Mondialelor de la Miercurea Ciuc , si a bifat cea de-a treia victorie consecutiva. Conform datelor oficiale, tricolorii au surclasat Bulgaria, cu 16-0, si se mentin in fotoliul de lider al grupei, cu punctaj maxim si un golaveraj de invidiat, 39-0, dupa ce in primele meciuri au trecut de Israel, cu 13-0, si de Serbia, cu 10-0! Punctaj maxim a mai acumulat si Belgia, astfel ca intalnirea directa de duminica seara este decisiva pentru promovarea in primul esalon. (T. R.)
A r h i v a
  Ruptura Paszkany-Muresan!    1 comentariu
  Argatul lui Arpad    1 comentariu
  ANDONE: "OBIECTIVUL E LIGA"    
  MURESAN: "CFR E IN CRIZA!"    
  LIGA I    
  Extaz pentru Mutu, agonie pentru Contra    1 comentariu
  Derby-uri pe puncte si pe orgolii    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Subiecte finale pentru Bac (4594 afisari)
 Alimente otravite (2029 afisari)
 Misterul manuscrisului Voynich (1929 afisari)
 Ministerul Asasinatelor Externe (1906 afisari)
 Armata Rusiei ameninta NATO (1723 afisari)
 O femeie obeza a pozat nud pentru nepotul celebrului Sigmund Freud (3782 afisari)
 Dezvaluiri socante in cazul bunicii care s-a aruncat cu nepotelul in brate de la etajul noua (2976 afisari)
 "Omul copac" isi cauta mireasa  (2444 afisari)
 Legi americane inutile si absurde (2281 afisari)
 Socant: A fost fortata sa se marite cu un barbat de 50 de ani, care mai avea sase neveste (1929 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00863 sec.