Ziua Logo
  Nr. 4207 de vineri, 11 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Fanii lui Dinamo i-au contestat dur pe jucatori si pe actionari
Haos in "Groapa"
-- Razboiul actionarilor, avand ca miza indepartarea lui Nicolae Badea, presedintele CA, din club, si anuntul revenirii lui Mircea Rednic pe banca tehnica, in conditiile in care "Puriul" a plecat asta-toamna in plin conflict cu vestiarul si tocmai la Rapid, la care se adauga schimbarile dese de antrenori (sase in acest sezon!) au facut din Dinamo o echipa de care nimeni nu raspunde si pe care nimeni nu o mai intelege. In aceste conditii, infrangerea de miercuri seara, cu Pandurii, din "Groapa", a venit aproape firesc, chiar daca se poate invoca si ghinionul: la 1-0, in minutul 80, Ad. Cristea a ratat un penalty, iar gorjenii au marcat de doua ori in doar doua minute!
Imediat dupa meci, un grup de 200 de suporteri ai lui Dinamo i-a asteptat pe jucatori la iesirea de la vestiare, si i-a numit pe acestia "mercenari", in timp ce cativa lideri ai galeriei le-au cerut actionarilor, la plecarea de la stadion, sa plece de la club! Fanii dinamovisti, care s-au strans in zona vestiarelor, i-au huiduit pe jucatorii antrenati de Cornel Talnar, i-au numit "mercenari" si le-au strigat "Ne vedem la Bamboo!". Lui Zicu, suporterii i-au strigat "Du-te, ba, la Rapid, ca-ti statea mai bine!", iar Ad. Cristea, despre care Gigi Becali spunea ca si l-ar dori la Steaua, a fost trimis in Ghencea! De asemenea, mai multi lideri ai galeriei dinamoviste i-au asteptat pe actionari la iesirea din Calea Floreasca si le-au cerut acestora sa plece de la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare! "Am ajuns sa fim condusi de Turcu!", au reclamat fanii, in timp ce nici unul dintre actionari nu a dorit sa dialogheze cu presa la plecarea de la stadion.
Blay, facut praf de Talnar
Antrenorul lui Dinamo a declarat ca jucatorii sai au facut "greseli de incepatori" in meciul cu Pandurii si l-a criticat pe Blay (cel mai bun fundas de la Dinamo in opinia lui Rednic!), adesea depasit de I. Iordache. "Am avut jocul la discretie, la 1-0 am avut doua ocazii clare, iar la 11 metri am cerut sa nu bata jucatorul care a fost faultat. Din pacate, a batut Cristea si a ratat! Pacat de jocul bun, pacat de ocaziile pe care le-am avut, dar in fotbal se intalnesc si minuni, iar de data aceasta minunea a fost ca Dinamo sa piarda cand a avut un joc la discretie. Nu stiu daca este haos la Dinamo, dar meciul ne-a lasat un gust amar", a spus Talnar, care a subliniat ca unii dintre jucatori au tratat jocul cu superficialitate: "Nu stiu daca mai trebuie sa ne gandim la amenzi acum, ar trebui sa nu se mai trateze superficial jocul asa cum au facut unii dintre ei. Blay a facut un joc prost. Diferenta a facut-o acest Iordache, care in toate confruntarile cu Blay a avut castig de cauza. Iordache, care este jucatorul lui Dinamo inca doi ani, a facut diferenta". (MIG)
REDNIC DORIT IMEDIAT
Antrenorul care ar urma sa revina la Dinamo dupa incheierea actualului sezon a declarat ca actionarii clubului i-au cerut sa preia de urgenta postul pe care l-a mai ocupat pana in etapa a 6-a a campionatului. "Sunt lucruri pe care nu le inteleg, pentru ca eu cu aceiasi jucatori am evoluat in cupele europene, am castigat un campionat cu ei, sunt aceiasi jucatori. Nu stiu ce s-a intamplat in iarna, ce pregatire s-a facut, pentru ca eu nu am fost acolo. Conducerea mi-a cerut sa ma intorc acum, dar nu pot spune acum daca vin mai repede la Dinamo", a spus Rednic. La meciul cu Pandurii, galeria dinamovista a scandat "Mircea Rednic, esti o mizerie!". (MIG)
ISTORIE PENTRU PANDURII
Victoria din "Groapa" a fost prima a gorjenilor intr-un meci de campionat cu Dinamo, Pandurii reusind in acelasi timp si primele goluri in fata "cainilor rosii". "La pauza le-am spus jucatorilor ca o sa castigam, nu ca o sa egalam! Am avut
si penalty-ul aparat de Mingote, pentru ca la 2-0 meciul era incheiat. Am avut si sansa pentru ca am inscris intr-un minut doua goluri", a spus Eugen Negoe, antrenorul Pandurilor, echipa aflata la a sasea victorie consecutiva, dintre care patru in deplasare! (MIG)
Dinu vrea sa plece de la Dinamo
Administratorul-delegat al "cainilor rosii" a declarat miercuri seara ca se gandeste si la varianta plecarii de la clubul unde a activat atat ca jucator, cat si ca tehnician si conducator daca lucrurile nu se vor aseza la gruparea "alb-rosie" si nu va exista o strategie pe termen lung.
"S-au facut speculatii, ca m-as fi saturat de culorile lui Dinamo; nu este adevarat! Fiecare om isi judeca viata. Nu am spus ca plec sau ca nu imi asum responsabilitatea. Trebuie sa revenim la ce inseamna cu adevarat o echipa competitiva. Daca se urmareste o strategie pe termen lung, nu sunt om care sa plec de la greu. Cand vad ca se intampla anumite lucruri, te gandesti pe undeva sa-ti cauti un alt loc. Am si aceasta varianta in minte, daca nu se aseaza lucrurile si nu reusesti o reconstructie, o judecare, o strategie. Daca nu se face ceva serios - si mi se ofera ceva serios undeva - ma gandesc si la varianta plecarii, pot inca implini un proiect fotbalistic. Nici eu n-as vrea, dar uneori trebuie sa cauti o alta emulatie daca vezi ca lucrurile nu se misca", a spus Dinu la emisiunea "Fanatik Show" de la Telelsport. Dinu a mai afirmat ca varianta plecarii nu are nici o legatura cu venirea lui Rednic, cu care sustine ca nu a avut in trecut nici un conflict. "Dupa euforia castigarii titlului, a existat o cedare a exigentelor in pregatirea de vara a echipei, asta e singurul lucru pe care l-am spus. Nu am nici o problema sa lucrez cu cineva, daca se respecta competenta profesionala", a comentat Dinu, care a vorbit si despre infrangerea suferita de Dinamo in meciul cu Pandurii, scor 1-2, criticandu-i pe jucatori. "Iordache s-a distrat cu Blay, il dribla cand voia! Cristea a executat penalty-ul cu lejeritate. Cand e zbucium, te mai pedepseste si soarta. Raman consecvent, sa incercam sa salvam pe termen scurt, si anume o calificare in cupele europene", a spus Dinu.
"Borcea este suporter!"
"Mister" a adaugat ca a avut "o dicutie sincera" cu presedintele executiv Cristian Borcea, vorbind si despre echipa competitiva creata in trecut, cu jucatori precum Mihalcea, Fl. Petre,
M. Niculae, Tararache. Totodata, administratorul-delegat l-a criticat pe Borcea, despre care a spus ca este un suporter cu putere manageriala. "Acea echipa costa anual 500.000 de dolari, contractele jucatorilor. Acum vin jucatori care nu confirma si iau bani multi. Zice: <<Aveti dreptate!>>. El stie lucrurile astea. Deoarece este suporter, Borcea nu vede intotdeauna realitatea pura, uneori sa fii suporter cu putere manageriala e un lucru periculos", a spus Dinu. (MIG)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
De ce tine mortis acest club,sa ne aminteasca de MILITIE?    de LENIO
Usurel, dar destramati-va odata.   de Aladin
A r h i v a
  Stiri pe scurt    
  Fara surprize    
  LIGA I - ETAPA A 28-A    
  Spilul zilei    
  "Becali golgeter"    
 Top afisari / comentarii 
 Nu mi-am batut nevasta! (2618 afisari)
 Nabucco contra South Stream (2409 afisari)
 Cand s-a incheiat al Doilea Razboi Mondial? (2253 afisari)
 Hotii de cai (1810 afisari)
 Matiz de 1780 de euro (1437 afisari)
 Cand Britney Spears face plaja goala (3939 afisari)
 Baza secreta din Iran, fotografiata din satelit (2370 afisari)
 Sotia miliardarulului Tetra Pak: Ne-am apucat de droguri pentru ca ne-am plictisit de traiul perfect (2174 afisari)
 Fotografia nud a Carlei Bruni s-a vandut cu 91 de mii de dolari (2057 afisari)
 Nicoleta Luciu, fortata de iubit sa renunte la sarcina (1974 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01225 sec.