Ziua Logo
  Nr. 4207 de vineri, 11 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Miliardarii Tetra Pak arestati
-- Mostenitorul imperiului ambajalelor si sotia sa au fost arestati ieri, fiind acuzati de posesie de cocaina si heroina.
Hans Kristian Rausing, de 44 de ani, a fost arestat la domiciliul sau din Chelsea dupa ce sotia sa de nationalitate americana, Eva, tot de 44 de ani, a fost prinsa incercand sa intre la o petrecere organizata la Ambasada americana din Grosvenor Square, avand droguri in geanta. Sotia miliardarului a declarat ca "am facut o mare greseala pe care o regret teribil. Sper sa reusesc sa plec cat de repede de aici ca sa caut ajutorul de care am mare nevoie". Eva Rausing, care are patru copii, a fost arestata in ambasada dupa ce bodyguarzii i-au perchezitionat geanta in care au gasit stupefiantele. A fost chemata Politia care a dus-o pe miliardara la sectie pentru interogatoriu.
In urma perchezitiei care a avut loc ulterior la luxoasa casa a celor doi, s-au descoperit stupefiante in valoare de patru mii de dolari. Sotul Evei, fost hippy, (al saselea cel mai bogat om din Marea Britanie) se afla acasa si a fost si el arestat. Cei doi au fost nevoiti sa dea mostre ADN, au fost fotografiati de Politie si amprentati. O sursa din Politie a declarat ca "ofiterii au fost uluiti cand au ajuns la ambasada, iar femeia a spus cine e". Arestarea cuplului a reprezentat un adevarat soc pentru britanici, dat fiind cercurile in care se invarteau, si afacerile lor de miliarde. Insa apropiatii familiei susotesc ca cei doi au mai avut probleme cu drogurile si ca, mai mult decat atat, ei s-au cunoscut de fapt intr-o clinica de dezintoxicare din America. Acum, secretul lor a fost facut public.
Interesant este ca familia Rausing este cunoscuta pentru actele lor de caritate, ei avand o fundatie care lupta impotriva consumului de droguri in randul tinerilor. Fundatia lor activeaza in scoli, universitati si comunitati din 40 de tari, unde se spune ca a ajutat mai mult de un milion de tineri in zece ani de activitate. (B.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Sa-i lase sa ajute tinerii in continuare.   de Aladin
A r h i v a
  Atentat la Olimpiada    1 comentariu
  METEO    
 Top afisari / comentarii 
 Nu mi-am batut nevasta! (2618 afisari)
 Nabucco contra South Stream (2409 afisari)
 Cand s-a incheiat al Doilea Razboi Mondial? (2253 afisari)
 Hotii de cai (1810 afisari)
 Matiz de 1780 de euro (1437 afisari)
 Cand Britney Spears face plaja goala (3939 afisari)
 Baza secreta din Iran, fotografiata din satelit (2370 afisari)
 Sotia miliardarulului Tetra Pak: Ne-am apucat de droguri pentru ca ne-am plictisit de traiul perfect (2174 afisari)
 Fotografia nud a Carlei Bruni s-a vandut cu 91 de mii de dolari (2057 afisari)
 Nicoleta Luciu, fortata de iubit sa renunte la sarcina (1974 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00829 sec.