Ziua Logo
  Nr. 4206 de joi, 10 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Politistii in strada
Politistii organizeaza, sambata, un miting si un mars in centrul Capitalei, nemultumiti de actuala forma a statutului acestei categorii profesionale. Protestatarii se vor aduna in Piata George Enescu, unde intre orele 10.00 si 12.00 vor organiza mitingul de protest. Apoi vor pleca in mars spre sediul Guvernului, pe traseul Calea Victoriei-Str. D. I. Dobrescu-Bd. Magheru-Bd. L. Catargiu-Pta. Victoriei (fara stationare)-Bd. Aviatorilor. (C.P.)
Victorie in subteran
Cei noua mineri de la Zegujani aflati in subteran de cinci zile au iesit, ieri, la suprafata, dupa ce conducerea EM Mehedinti si a SNLO s-au angajat sa-l transfere la Mina Zegujani pe liderul sindicatului de la EM Mehedinti si au atribuit un sediu pentru sindicat asa cum au cerut protestatarii. Cei noua protestatari au primit in subteran, protocolul incheiat intre EM Mehedinti si sindicat, iar in jurul orelor 11.00 au iesit la lumina. (C.P.)
Chioscariada de alegeri
Primariile de sector "rad" ultimele garaje ilegale inainte de alegeri, pentru a amenaja in locul lor parcaje de resedinta. In Sectorul 2, edilul Neculai Ontanu a inceput in aceasta saptamana demolarea a peste 100 asemenea constructii de beton de pe Calea Mosilor, Bd. Basarabia si Mihai Bravu, unde va trasa 6.000 de locuri de parcare noi. Primarul Cristian Poteras a dezafectat peste 1.500 de constructii provizorii tip garaj, in cadrul programului de reamenajare peisagistica, salubrizare si modernizare a Sectorului 6. Adrian Inimaroiu a demolat 1.200 de garaje. (M.S.)
Despagubiri de inghet
Asociatiile agricole ale caror culturi pomicole au fost afectate in proportie de peste 30% din media productiei anuale pe ferma de temperaturile scazute din primavara anului trecut vor primi despagubiri de pana la 80% din pierderile de venit inregistrate. Pierderile de venit vor fi calculate prin diferenta dintre rezultatul obtinut din multiplicarea cantitatii produse in anul in care s-a manifestat fenomenul de inghet tarziu de primavara cu pretul mediu obtinut in acel an si rezultatul obtinut din multiplicarea cantitatii medii anuale produse in trei ani anteriori producerii fenomenului cu media pretului obtinut in aceeasi perioada, conform unei ordonante de urgenta aprobate, ieri, de Guvern. (L.M.)
A r h i v a
  Opozitia da cu pensionari in Guvern    2 comentarii
  Dacia tot in greva    12 comentarii
  CRP acorda 24 de premii pentru activitatea jurnalistica    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Secretele Mariei Stuart (2556 afisari)
 Moscova izbeste post-NATO (2553 afisari)
 Scut pentru Spaga (1874 afisari)
 Cumparatorii lui Becali (1611 afisari)
 Bugetarii buzunariti de Pasti (1169 afisari)
 Un colonel in rezerva acuza: Gorbaciov, vinovat de moartea lui Ceausescu (5788 afisari)
 Un influent cotidian canadian titreaza: Ar trebui sa invatam de la romani cum sa ne motivam copiii (3125 afisari)
 Cum a ajuns Traian Basescu in emisiunea lui Jay Leno  (3089 afisari)
 Fosta regina porno a anilor '90 vrea sa fie consilier la primaria din Roma (2837 afisari)
 Un copil de 11 ani si-a salvat colegii de la moarte conducand autobuzul scolii (2765 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00876 sec.