Ziua Logo
  Nr. 4204 de marti, 8 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Darnicul PSD
Suspendarea impozitului pe terenul agricol, reducerea TVA la alimentele de baza, majorarea pensiilor de la 1 iunie, acordarea celei de a 13-a pensii si a unui milion bonus pentru pensionari cu ocazia Sarbatorilor de Paste sunt doar cateva promisiuni facute de PSD la inceputul perioadei de campanie electorala. Anuntul a fost facut de liderul pesedistilor, Mircea Geoana, care a spus ca Guvernul trebuie sa foloseasca in perioada urmatoare excedentul bugetar pe care se lauda ca il are. (C.A.)
Blaga confirmat involuntar
Presedintele PD-L Emil Boc a declarat ca pedelistii care vor candida pentru Primaria Generala si primariile de sector vor anuntati astazi. Intrebat daca Blaga isi va coordona singur campania pentru Bucuresti din calitatea de sef de campanie la nivel national, Boc a cazut in capcana afirmand ca "Blaga va avea un sef de campanie, asa cum fiecare candidat va avea un sef de campanie". Realizand scaparea, Boc a incercat sa rectifice: "Daca va fi decizia respectiva, va avea fiecare sef de campanie". (A.I.)
Colaborare UDMR- FDG
Organizatiile judetene ale UDMR si Forumului Democrat German (FDG) Satu Mare au decis sa candideze pe lista comuna la alegerile locale pentru Consiliul Judetean. Seful organizatiei judetene a UDMR Satu Mare, Arpad Csehi, a declarat, ieri, ca, dupa negocieri indelungate, conducerile celor doua formatiuni au cazut de acord ca FDG sa-i revina doua locuri eligibile, 6 si 11, pe lista UDMR pentru Consiliul Judetean. (R.I.P.)
Aliante neasteptate
Filialele din Mures ale PSD si PRM sunt dispuse sa-l sustina pe primarul din Targu-Mures, Dorin Florea (PD-L), pentru un al treilea mandat cu conditia ca pedelistii sa nu prezinte un candidat pentru sefia Consiliului Judetean. PSD si PRM au convenit sa prezinte o lista comuna pentru CJ Mures. Este a doua oara cand Florea reuseste sa obtina sprijinul mai multor partide dupa ce in 2004 a fost ales ca independent , dar sustinut de PSD, PRM, PUNR si PER. (A.I.)
A r h i v a
  Combinatia Mitrea-Vanghelie    6 comentarii
  Cazul Crulic alerteaza Comisia Europeana    
  MAE dezinteresat total de romanii de peste hotare    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Tariceanu s-a saturat de Cioroianu (5687 afisari)
 Putin rupe Ucraina (3515 afisari)
 Degetica din India (2835 afisari)
 Servieta lui Dumnezeu (2475 afisari)
 Garda Maghiara UDMR-PCM (1993 afisari)
 Un fizician spera sa gaseasca "Particula lui Dumnezeu" (6737 afisari)
 Noapte fierbinte intre presedintele Cehiei si o stewardesa (3495 afisari)
 Lisa Marie Presley si burta ei imensa au parasit cladirea! (3090 afisari)
 O secta de poligami socheaza SUA (2974 afisari)
 Imagini socante: Misterul cateilor morti intr-un posibil ritual satanist (2499 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00861 sec.