Ziua Logo
  Nr. 4201 de vineri, 4 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Plaje fara stapan
Patru societati si-au adjudecat cinci dintre cele noua sectoare de plaja scoase la inchiriere, se arata intr-un comunicat al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL). Doua sectoare de plaja licitate sunt in Mamaia, doua in Navodari si unul in Costinesti. Castigatorii au fost desemnati dupa analizarea contestatiilor, cand doua sectoare de plaja si-au schimbat castigatorii. Pentru restul de patru sectoare de plaja din Eforie Nord si Sus, Olimp si Venus nu s-au gasit candidati, urmand ca licitatiile sa se reprogrameze. (L.M.)
Tramvaie deviate
Timp de doua zile, 5 si 6 aprilie, tramvaiul liniei 21 va avea traseu modificat, iar linia 16 se suspenda. Aceasta masura a fost luata pentru inlocuirea pieselor de cale pentru tramvaie din intersectia Sos. Colentina/Sos. Stefan cel Mare/Calea Mosilor/Sos. M. Bravu (rond Bucur Obor) Astfel, linia 21 intre Helitube si Granitul va urma traseul: Sos. Colentina, Str. Ziduri Mosi, Sos. Pantelimon. Pentru preluarea calatorilor se infiinteaza linia naveta 667 de autobuze, care va functiona intre Spitalul Fundeni si Pta Rosetti. (C.S.)
Gunoaie si TBC
Sectia TBC din Deva este inconjurata de resturi menajere si industriale ce pot agrava starea pacientilor, iar autoritatile locale sustin ca nu pot face mai mult decat sa-l amendeze pe proprietarul terenului unde localnicii depun zi de zi, fara nici o jena, masini intregi de gunoi. Potrivit sefului sectiei TBC, dr Maria Neagu, situatia este una deosebita, fiindca zona insalubra mareste potentialul infectios. Cetatenii care locuiesc in zona povestesc ca, in fiecare seara, persoane de etnie roma golesc acolo carute intregi de gunoi, iar in timpul zilei vin masini din care se descarca moloz. (C.P.)
Bursa de munca
Peste 3200 de locuri de munca sunt oferite, pana in prezent, la Bursa generala a locurilor de munca, insa inscrierile agentilor economici participanti nu s-au incheiat. Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza, vineri, 18 aprilie, o noua editie a Bursei generale a locurilor de munca, la care si-au anuntat participarea, deocamdata, 113 agenti economici, care ofera 3215 locuri de munca. Cele mai multe oferte sunt adresate muncitorilor calificati (1674), celor cu studii medii (841) si muncitorilor necalificati (411). (C.S.)
A r h i v a
  Turbare-n Cluj    3 comentarii
  Renault le zice de familie grevistilor    4 comentarii
  Spitalul Militar pe picior de razboi    
  Ultimul apel 112 de la Bruxelles    
 Top afisari / comentarii 
 Sforile lui Putin (3384 afisari)
 Prea mic pentru un Summit atat de mare (2179 afisari)
 Snopiti in bataie (2174 afisari)
 Raul Castro reformistul (1618 afisari)
 Se intareste statul politienesc (1521 afisari)
 Premiera: Imagini sexy cu Angelina Jolie, pozand in lenjerie intima la 16 ani (4079 afisari)
 Fotografii incredibile cu peisajul muntos de pe Marte (2956 afisari)
 Grizzly sugrumat de un somnambul (2776 afisari)
 Florin Piersic are o fiica secreta (2465 afisari)
 Pe agendele Summitului NATO: Statul Voivodina, un nou vecin al Romaniei (2416 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00896 sec.