Ziua Logo
  Nr. 4201 de vineri, 4 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Aproape de CM
Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Cehia, disputat miercuri seara, in deplasare, in prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial de futsal din Brazilia (30 septembrie - 19 octombrie). Golul Romaniei a fost marcat de Robert Lupu. Meciul s-a disputat in prezenta a 3.000 de spectatori, pe un teren amenajat la patinoarul din Pardubice. Partida retur se va disputa pe 16 aprilie, in Sala Sporturilor din Tg. Mures. (MIG)
Surpriza Fener
Campioana Turciei a reusit sa invinga miercuri seara cu 2-1 (0-1) pe Chelsea in prima mansa a sferturilor de finala ale UEFA Champions League, intr-un meci jucat la Istanbul. Pentru Fenerbahce au marcat Cazim (65) si Deivid (81), dupa ce englezii au fost in avantaj in urma autogolului lui Deivid (13). In celalalt meci al zilei, Arsenal si Liverpool au remizat la Londra, 1-1, goluri Adebayor (23), respectiv Kuyt (26). Partidele retur se joaca pe 8 aprilie. (MIG)
Iasiul risca licenta
Directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Iasi, Anton Dobos, a declarat ieri ca Politehnica Iasi are datorii la bugetul de stat de aproximativ 2,9 milioane de lei si risca sa nu primeasca licenta pentru sezonul viitor. Presedintele clubului, Sorin Boca, a afirmat in urma cu o saptamana ca o parte dintre datorii au fost achitate, urmand sa fie stinse si cele ramase. Termenul limita pentru depunerea dosarelor de licentiere a fost 31 martie, Politehnica fiind programata sa fie audiata de catre Comisia de Licentiere la inceputul lunii mai.
(MIG)
Raliu cu vedete de top
Prima editie a Raliului Europei Centrale, intrecere inscrisa de ASO in "Dakar Series" si care se va derula in Romania si Ungaria, in perioada 20-26 aprilie, aduna la start 260 de concurenti, printre care si 12 piloti romani. Conform organizatorilor, printre vedetele inscrise la clasele moto si auto ale Raliului Europei Centrale se numara si fosti castigatori ai Raliului Dakar, Cyril Despres, Marc Coma, Stephane Peterhansel, Luc Alphand, Hiroshi Masuoka, dar si fostul campion mondial de raliuri, Carlos Sainz.
(T. R.)
A r h i v a
  Razboi pe banii Timisoarei    
  Cristian Borcea: "Nu avem nici o lista!"    
  LIGA I - ETAPA A 27-A    
  Spilul zilei    
  Apel in asteptare    
  Gigi Becali: "Apel de pomana"    
  Grigore Sichitiu, nedumerit    
  Iuliu Muresan isi asculta inima    
 Top afisari / comentarii 
 Sforile lui Putin (3384 afisari)
 Prea mic pentru un Summit atat de mare (2179 afisari)
 Snopiti in bataie (2174 afisari)
 Raul Castro reformistul (1618 afisari)
 Se intareste statul politienesc (1521 afisari)
 Premiera: Imagini sexy cu Angelina Jolie, pozand in lenjerie intima la 16 ani (4079 afisari)
 Fotografii incredibile cu peisajul muntos de pe Marte (2956 afisari)
 Grizzly sugrumat de un somnambul (2776 afisari)
 Florin Piersic are o fiica secreta (2465 afisari)
 Pe agendele Summitului NATO: Statul Voivodina, un nou vecin al Romaniei (2416 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00863 sec.