Ziua Logo
  Nr. 4194 de joi, 27 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Spre depunctarea Rapidului
-- Comisia de disciplina a FRF s-a reunit ieri dupa-amiaza pentru a analiza intreruperea meciului Rapid-Steaua * Un prim verdict era asteptat aseara sau azi dimineata, pronosticurile fiind toate in favoarea unei victorii a ros-albastrilor cu 3-0, la "masa verde"
Ieri a fost o zi lunga si aglomerata la sediul LPF, acolo unde Comisia de disciplina a federatiei s-a reunit pentru a analiza cazurile care ii sunt repartizate din Liga I. Pentru "incalzire", s-a inceput cu eliminarile, cu declaratiile belicoase si cu intrarile dure, dar nesanctionate de arbitri, iar de la ora 17 urma sa inceapa audierile legate de derby-ul oprit de arbitrul Alexandru Deaconu in minutul 73, la scorul de 1-0 pentru Rapid. De remarcat viclenia cu care FRF a decis sa "taie in carne vie" fix din etapa 24, fiindca la comisie au fost chemati, ca sa nu faca rapidistii scandal, mai multi oameni din fotbal care au atacat si jignit verbal, in frunte cu Gigi Becali. Iar patronul Stelei nu s-a abtinut si a lasat sa se inteleaga ca sanctiunile vor fi dure.
Sedinta in care Rapid urma sa piarda cu 3-0 un meci pe care era aproape sa il castige pe teren a inceput de la ora 15, cand au fost convocati "actorii" derbyului. Pentru a avea acoperire in privinta dezavantajarii giulestenilor, s-a inceput cu judecarea jucatorilor implicati in incidentele din timpul meciului. Stelistul Lovin, pentru insistenta cu care i-a cerut lui Deaconu sa puna capat partidei dupa doar 73 de minute, rapidistii Maftei, Sapunaru si Marius Constantin, primul pentru ca a incercat din rasputeri sa-i smulga asistentului bricheta care s-a transformat in "corp delict", iar ceilalti pentru clinciurile cu adversarii si cu oficialii de dupa decizia lui Deaconu. Apoi a fost chemat Gigi Becali, pentru declaratiile calomnioase pe care le da cam in fiecare zi. Patronul Stelei i-a "dat in gat" pe oficialii FRF ca pun la cale infrangerea Rapidului. "Eu am fost chemat pentru declaratiile facute despre fotbalisti. De astazi s-a pus piciorul in prag, nu se va mai da clementa nimanui pentru declaratii sau pentru joc agresiv. Toti jucatorii care jucat agresiv au fost chemati la comisie. Astazi se va aplica regulamentul si cred ca vor inceta scandalurile. La mine nu se pune vorba depunctarii", a declarat Gigi Becali. Tot un pronostic in favoarea Stelei a dat si Dumitru Dragomir, seful LPF: "Vedeti ce scrie in regulament la articolul 83! Ce scrie acolo vor decide si membrii comisiei!". "Neexecutarea dispozitiilor date de arbitru in legatura cu desfasurarea regulamentara a jocului, inaintea sau in timpul partidei, care are ca efect neinceperea sau nereluarea jocului, se sanctioneaza cu forfait", se arata la paragraful 5 al articolului invocat de seful LPF.
Alte articole
  Rapid taxat de CAF    (Sport, 2008-04-22)
  Rapid cere 20 milioane de euro daune de la FRF    (2008-03-26 18:56)
A r h i v a
  "N-am vazut surubul lui Bozovic!"    1 comentariu
  Taher face ordine in Giulesti    1 comentariu
  Spilul zilei    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
  Ultima sansa    3 comentarii
  Decorarea unui bicisnic    5 comentarii
  Rapidul vrea despagubiri!    
 Top afisari / comentarii 
 Secretul lui Voronin (7526 afisari)
 Euro-manipulare contra Romaniei (2193 afisari)
 Calea scurta (2152 afisari)
 1918: despre popor si conducatori (1780 afisari)
 Basescu - mesaj catre Basarabia (1772 afisari)
 A murit George Pruteanu (5455 afisari)
 Katie Holmes, chinuita de casnicia cu Tom Cruise (2732 afisari)
 Summit-ul NATO: filaj la prostituate (2433 afisari)
 Sarkozy, eclipsat total de sotia sa Carla Bruni (2336 afisari)
 Fobia de dentist a dus la moartea unei fetite de opt ani (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02263 sec.