Ziua Logo
  Nr. 4194 de joi, 27 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Rezerva Lucescu
Antrenorul lui Sahtior Donetk ar putea reveni la Galatasaray, cu care ar urma sa semneze un contract pe trei ani, in cazul in care noul presedinte al clubului, Adnan Polat, nu va obtine un angajament cu Marcello Lippi. "La finalul sezonului pleaca Feldkamp, actualul antrenor, si va veni Lippi sau Mircea Lucescu. Polat, care il pastreaza pe roman ca varianta B, a discutat cu Lippi, primul de pe lista lui, si a ajuns la un acord de principiu cu acesta", scrie "Fotomac". (MIG)
Radu italianu'
Ioan Becali, fost agent FIFA, a anuntat ca presedintele lui Lazio, Claudio Lotito, i-a spus intr-o convorbire telefonica ca il va cumpara definitiv la finalul sezonului pe Stefan Radu, adus la gruparea italiana sub forma de imprumut de la Dinamo. Radu a fost imprumutat pana la finalul sezonului pentru 1.190.000 de euro, urmand ca Lazio sa mai achite diferenta pana la 5.400.000 de euro in cazul in care va decide sa-l cumpere definitiv. (MIG)
Alarma cu bomba in Ghencea
Ieri la pranz, un apel primit la serviciul 112 anunta prezenta unei bombe la Stadionul "Steaua", care s-a dovedit a fi falsa. "A fost facut un apel de pe un telefon mobil, din Sectorul 5, care s-a dovedit a fi doar o alarma falsa. Acest individ risca intre 3 si 12 ani de inchisoare, daca va fi identificat, si, in acest moment, suntem pe urmele sale", a declarat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitale. (B.G.)
Romania B, egal in Bulgaria
Echipa secunda a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul amical disputat marti seara, la Kocaeli, impotriva reprezentativei similare a Turciei. Pentru Romania a marcat dinamovistul Fl. Bratu (foto), in minutul 48, turcii egaland prin Burak Yilmaz, in minutul 88. Stefan Iovan, secundul lui Piturca la prima reprezentativa, a condus de pe banca echipa "tricolora" in acest meci, folosind formula Stanca (46 Haisan) - Sapunaru (60 D. Matei), M. Constantin (46 Canu), Moti, Nesu (46 Pulhac) - Szekely, Prepelita, N. Grigore (46 C. Lazar), Ad. Cristea - Goga (60 E. Jula), Fl. Costea (46 Fl. Bratu). (B.G.)
Fanii rapidiSti la LPF
Sapte suporteri ai Rapidului au protestat ieri in fata sediului LPF inca dinainte de intrunirea comisiei care a judecat cazul. Acestia au afisat doua bannere, pe care scria "Nu suntem singurii cu precedent, deci judecati-ne corect" si "Dati-ne fotbalul inapoi". Imediat, jandarmii au intervenit si le-au interzis protestul, spunandu-le ca Legea 60 a manifestatiilor publice nu permite afisarea de bannere, iar pentru acest lucru au nevoie de autorizatie. (B.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bulgaria este Bulgaria,   de Vlahos
A r h i v a
  "N-am vazut surubul lui Bozovic!"    1 comentariu
  Taher face ordine in Giulesti    1 comentariu
  Spilul zilei    
  Spre depunctarea Rapidului    
  Ultima sansa    3 comentarii
  Decorarea unui bicisnic    5 comentarii
  Rapidul vrea despagubiri!    
 Top afisari / comentarii 
 Secretul lui Voronin (7526 afisari)
 Euro-manipulare contra Romaniei (2193 afisari)
 Calea scurta (2152 afisari)
 1918: despre popor si conducatori (1780 afisari)
 Basescu - mesaj catre Basarabia (1772 afisari)
 A murit George Pruteanu (5455 afisari)
 Katie Holmes, chinuita de casnicia cu Tom Cruise (2732 afisari)
 Summit-ul NATO: filaj la prostituate (2433 afisari)
 Sarkozy, eclipsat total de sotia sa Carla Bruni (2336 afisari)
 Fobia de dentist a dus la moartea unei fetite de opt ani (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00934 sec.