Ziua Logo
  Nr. 4194 de joi, 27 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Impuscat in strada
Un bucurestean a ajuns la spital, marti seara, dupa ce a fost impuscat de un cetatean turc pe care il taiase pe fata cu un briceag in timpul unui scandal cauzat de neintelegeri asupra unui loc de parcare. "Un barbat din sectorul 3 al Capitalei s-a certat cu un cetatean turc, pe un loc de parcare. In timpul scandalului, barbatul a scos un briceag si l-a taiat pe turc pe fata si in zona urechilor. Acesta din urma a scos un pistol cu bile si l-a impuscat pe bucurestean in piept. In urma agresiunii, bucuresteanul a fost transportat la spital, medicii constatand ca rana nu ii punea viata in pericol", au declarat politistii. Cei doi sunt cercetati penal. (B.C.G.)
Riposta SRI
SRI si-a infiintat o unitate specializata in lupta impotriva atacurilor cibernetice. In urma restructurarii, institutia condusa de George Maior va avea mai putini sefi, iar anumite structuri se desfiinteaza. Potrivit unui comunicat al SRI, un rezultat concret al transformarii structurale si functionale este reprezentat de "constituirea in cadrul SRI a Centrului National CYBERINT, avand misiunea asigurarii capabilitatilor de prevenire, protectie, reactie si management al consecintelor in situatia unor atacuri cibernetice." (D.S.S.)
Incendiu mortal
Un barbat a murit si doua case au fost distruse in urma unui incendiu care a izbucnit ieri la un imobil din cartierul Rahova, interventia pompierilor fiind ingreunata de "muntii" de gunoaie stranse intr-una din case.
Dupa stingerea focului, pompierii au gasit un barbat de aproximativ 60 de ani, asfixiat, salvarea acestuia fiind practic imposibila. (B.C.G.)
Fotbalisti la Parchet
Fostul fotbalist Denis Serban si jucatorul echipei Dinamo Catalin Munteanu au fost ieri la DNA, refuzand la iesire sa faca vreo declaratie privind motivul pentru care au venit.
In urma cu doua zile, presedintele FRF, Mircea Sandu, a venit la Parchet, unde a dat o declaratie de martor in dosarul privind transferurile de fotbalisti. Sandu a spus ca nu a mai fost citat pentru un termen viitor, dar ca ancheta continua pentru a "scoate adevarul la iveala". (B.C.G.)
 Afisari: 189  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Generalul Stanculescu pe Axa Raului    2 comentarii
  DNA versus CSM in dosarul "Caltabosul"    
 Top afisari / comentarii 
 Secretul lui Voronin (7526 afisari)
 Euro-manipulare contra Romaniei (2193 afisari)
 Calea scurta (2152 afisari)
 1918: despre popor si conducatori (1780 afisari)
 Basescu - mesaj catre Basarabia (1772 afisari)
 A murit George Pruteanu (5455 afisari)
 Katie Holmes, chinuita de casnicia cu Tom Cruise (2732 afisari)
 Summit-ul NATO: filaj la prostituate (2433 afisari)
 Sarkozy, eclipsat total de sotia sa Carla Bruni (2336 afisari)
 Fobia de dentist a dus la moartea unei fetite de opt ani (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01286 sec.