Ziua Logo
  Nr. 4190 de sambata, 22 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Singur impotriva tuturor!
-- "Puriul" n-a plecat inca de la Rapid, dar ii acuza dur pe suporteri, pe jucatori si pe sefi
In nici 24 de ore, Rednic a demisionat de la Rapid de cateva ori si tot de atatea a revenit asupra deciziei, demonstrand inca o data ca porecla "Strambul" i se potriveste ca o manusa. Imediat dupa meciul cu Steaua a anuntat ca pleaca, ieri dimineata spunea ca este la club si ca nu a gasit pe nimeni care sa-i semneze demisia, dupa-amiaza isi exprima dorinta sa rejoace meciul cu Steaua, ceva mai tarziu era de parere ca nimic nu-l poate face sa revina asupra demisiei, iar seara, la ProRapid, dupa o discutie cu Copos, a anuntat ca se mai gandeste o zi!
Impresionat de milogeala lui Copos, dar si de gestul usor stupi al jucatorilor, care au iesit la antrenamentul de refacere de dupa meciul cu Steaua cu tricouri albe pe care era inscriptionat mesajul "Ce vina avem noi?", Rednic a anuntat ca abia astazi va lua o decizie finala. "Am avut o discutie cu Copos, a incercat sa ma convinga...", a spus Rednic, care a condus antrenamentul. Ieri dimineata insa, Rednic spunea ca doar o parte dintre jucatori l-au rugat sa continue si a acuzat unii membrii ai galeriei ca l-au respins de cand a fost numit. "Da, jucatorii au fost alaturi de mine, unii da, unii nu! Asta e viata. Dar toate au o limita. Eu am venit sa fac performanta, am venit cu inima deschisa, am venit cu bani de acasa, numai sa fie liniste. Nu e posibil ca o parte din galerie sa faca legea in stadion. Mi-au creat o atmosfera foarte tensionata si pentru unii jucatori, altii au profitat de tensiunea asta ca sa ma taxeze pentru deciziile luate. Ma rog, sunt jucatori care sunt multumiti si altii care nu sunt, ca nu joaca, ca le tremura scaunul, ca au concurenta. Poate nu au fost obisnuiti cu concurenta. Ei au profitat de situatia asta si s-a intamplat ce s-a intamplat", a spus Rednic, care a adaugat ca a dorit sa demisioneze dupa meciul cu Univ. Craiova, scor 1-1, din etapa a 23-a a Ligii I, dar s-a razgandit ca sa nu fie acuzat ca se teme de derby-ul cu Steaua. "Dupa parerea mea, Rapidul este cel care l-ati vazut la meciul cu Steaua. Asta e Rapidul adevarat! Eu am venit sa fac treaba, e un club care m-a ajutat in momentele grele, am luat cu el cele mai multe trofee. Daca nici asta nu conteaza, atunci ce rost are sa mai raman? Sa fac rau? Eu nu am anuntat inaintea meciului ca demisionez indiferent de rezultat. Poate au simtit asta unii dintre jucatori", a declarat Rednic.
Surprize, surprize!
Nici sefii din Giulesti nu au scapat de acuzele lui Rednic: "Am vorbit cu Copos si nici nu voia sa auda de demisie. Eu cand le-am zis atunci de marea surpriza, ca imi dau demisia, eu chiar voiam sa demisonez. Pentru ca ei nu au mers pe mana mea. El nu a mers pe mana mea. Degeaba a zis el ca face, ca drege, ca nu a mers pe mana mea! Si nu il acuz numai pe el, si pe cei cu care lucreaza el, si pe Zotta si pe Sichitiu. Mai mult Sichitiu, pentru ca era treaba lui. Din moment ce eu am dat o lista cu jucatorii care trebuie sa plece, pai, inseamna ca aia trebuie sa plece, nu sa atarne pe acolo! Aia trebuiau sa plece. Au avut o lista cu jucatorii care trebuiau sa vina si au venit unii care nu stiam cum arata. Si s-a dat un milion si jumatate pe Despotovic! Nimeni nu stie cine l-a adus. Nu avea de unde sa il stie Copos pe Despotovic. L-a propus cineva. E un jucator cu care eu nu am fost de acord sa vina!". (MIG)
COPOS ANTI-BERGODI
George Copos a declarat ieri ca este exclusa revenirea italianului Cristiano Bergodi pe banca tehnica a Rapidului. "Este exclus ca Bergodi sa revina la Rapid cat timp sunt eu aici. Sa retineti asta!", a spus George Copos, care inca mai spera ca Rednic sa ramana antrenorul echipei. "Mi-e teama, mi-e foarte teama ca Rednic va pleca de la Rapid. Nu stiu exact ce va face, dar am discutat cu el si era extrem de nervos, extrem de revoltat de ceea ce s-a intamplat", a spus Copos. Intrebat aseara daca Rednic este antrenorul Rapidului, Copos a raspuns: "Nu!" (MIG)
TAHER E NOUL BOSS
Fathi Taher este noul actionar majoritar al clubului din Giulesti, sustin surse apropiate omului de afaceri iordanian. Astfel, chiar inainte de meciul Rapid - Steaua, George Copos a avut o intalnire cu Taher, in cadrul careia cei doi au semnat actele prin care iordanianul preia 80% din actiunile SC FC Rapid SA. Copos ramane cu restul de 20% si urmeaza sa se ocupe de conducerea clubului pana la finalul sezonului. In vara, asa cum a anuntat chiar Taher, Rapid va avea o noua conducere administrativa, cel mai probabil Gino Iorgulescu urmand sa devina presedinte executiv, dar si o noua conducere tehnica, fiind de assteptat aducerea unui antrenor strain destul de cunoscut. (MIG)
A r h i v a
  Rapidistii de tranzitie    1 comentariu
  LIGA I    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Reteaua UCK de trafic de organe (2608 afisari)
 Garda Ungara iese la atac impotriva Romaniei (2200 afisari)
 Insulina, elixirul tineretii (2058 afisari)
 Deaconu - stop joc (1896 afisari)
 Vanghelie si bacsisul politic (1581 afisari)
 Jamie Lee Curtis, topless la 50 de ani (3278 afisari)
 Dimensiuni paralele: Oameni care dispar in conditii misterioase (3192 afisari)
 Britney Spears, convinsa de Mel Gibson sa se intoarca la credinta (2468 afisari)
 Un bebelus care rade in hohote a castigat la categoria Adorabil pe YouTube (1915 afisari)
 Brancusi, furat in topul Artistilor Secolului XX (1764 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01016 sec.