Ziua Logo
  Nr. 4187 de miercuri, 19 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
"Valcea": "Arbitrii nu iau bani"
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, s-a declarat ieri convins ca arbitrii nu sunt corupti. "Nu cred ca Becali da bani si nu cred ca arbitrii primesc bani de la el. O sa discut cu presedintele federatiei acest aspect legat de declaratiile lui Becali si vom vedea ce putem face, dar e posibil ca el maine sa spuna ca a fost un alt meci. Eu raman la parerea ca Steaua nu are nevoie de arbitri. Acum joaca altceva", a sustinut ieri Constantin. "Valcea" este senin si in privinta arbitrajelor, desi acestea sunt tot mai contestate. "Eu cred ca lipsa experientei este cauza multor greseli. Tuturor li s-a dat sanse egale, dar in cazul in care greselile se vor repeta, inseamna ca atunci suntem depasiti de situatie. Trebuie sa mergem mai departe cu cei pe care ii avem. Daca am avea altii mai buni, am merge cu ei. Unii dintre ei trebuie sa se trezeasca la realitate. Oricum nu cred ca sunt interese. Oriunde in lume se fac greseli", a mai spus Constantin. (B.G.)
"Gabello" la UTA
Nicolae Bara, patronul lui UTA, a confirmat ieri faptul ca antrenorul Marin Barbu a fost demis din cauza rezultatelor slabe si a anuntat ca noul tehnician al echipei va fi Gabi Stan. "Este doar din cauza rezultatelor, nu exista alta problema cu Marin Barbu. Este adevarat ca noul antrenor al echipei va fi Gabi Stan", a spus Bara. "Magiun" si-a incheiat astfel un mandat de doar 12 etape, in care a obtinut doua victorii, patru egaluri si sase infrangeri, lasandu-i locul lui "Gabello". (B.G.)
NaSu replicA moale
Mircea Sandu a remis ieri un comunicat prin care se disculpa pe sine si FRF de un posibil ajutor dat Stelei prin intermediul arbitrilor. "Nimic mai fals si mai tendentios. Nici una dintre afirmatiile de mai sus nu corespunde realitatii si, in plus, desi nu-mi retrag afirmatiile conform carora arbitrajul romanesc se afla in ascensiune, este evident ca, in ultima vreme, unele arbitraje au favorizat chiar echipa Steaua, tot asa cum, in alte jocuri anterioare, o parte dintre arbitri au luat decizii pro-CFR Cluj", se arata in comunicatul semnat de seful FRF. Acesta cere, ca in atatea alte randuri, fara convingere, incetarea jignirilor: "Stop vicierilor de rezultate, dar, in egala masura, stop inadmisibilelor balacareli si incalificabilelor jigniri care persista intre anumiti conducatori de cluburi, oameni care se vor a fi onorabili". (B.G.)
MiticA ar fi vrut arbitri strAini
"Eu daca eram in federatie aduceam arbitri straini la acest meci (n.r. Steaua - Unirea) si la alte doua-trei meciuri. Aduceam la Rapid - Steaua, la CFR Cluj - Rapid... Si se linistea toata lumea. Arbitrajul e o foarte mare problema pentru ca nu se trag la sorti delegarile. Daca Steaua a luat 4 puncte pe mana arbitrilor in acest retur, eu ce sa fac? Eu raspund de arbitri? Daca n-au vrut sa ma asculte... tot ce le-am spus s-a adeverit", a sustinut Dragomir. Acesta respinge insa o eventuala corupere a arbitrilor. "E vorba de lipsa de valoare. Chiar daca sunt greseli mari de arbitraj, pot sa spun cu toata taria ca titlul se joaca 100 la suta pe teren. Au fost greseli care au avantajat si pe Cluj si pe Steaua, intr-adevar, poate mai putin pe Timisoara", a incheiat Dragomir.
Acuzat de ucidere din culpa
Singurul pugilist roman calificat la JO 2008, Ionut Gheorghe, a fost trimis in judecata, ieri, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, sub acuzatia de ucidere din culpa, dupa ce a provocat, in 15.10.2006, un accident rutier in urma caruia au decedat doua persoane. Potrivit rechizitoriului, BMW-ul condus de pugilist s-a izbit frontal pe contrasens cu o Dacia care circula regulamentar. In urma impactului, doua persoane din Dacia au suferit mai multe plagi grave, iar cateva ore mai tarziu au decedat. Daca va fi gadit vinovat, Gheorghe risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la sapte ani. (T.R.)
Tarca a "ales"
Echipa feminina de handbal Rulmentul Brasov a avut parte de sorti favorabile la stabilirea adversarului din semifinalele Cupei Cupelor, elevele Marianei Tarca urmand sa dea ochi cu gruparea iberica Akaba Bera Bera. "Este prima data cand imi doresc ceva si chiar iese", a punctat Tarca. Celelalte reprezentante ale handbalului autohton in semifinalele Challenge Cup au dat peste adversare de calibru, UCM Resita urmand sa joace cu Benfica Lisabona, iar Dunarea Braila cu VfL Oldenburg. (T.R.)
A r h i v a
  Gigi Becali: "Il rezolv eu pe Iancu!"    1 comentariu
  O sluga a calicului    
  LIGA I - ETAPA A 24-A    
  George Copos asteapta Liga    
  Spectacol total cu Harlem Globetrotters    3 comentarii
  Spilul zilei    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Elena Basescu si Arhiepiscopul Laurentiu (4214 afisari)
 Recesiune in America (3997 afisari)
 Liber de Rusalii (3160 afisari)
 Anarhistii anti-NATO (2319 afisari)
 Legea martiala in Kosovo (2033 afisari)
 Socant: A violat bebelusul de cinci luni al prietenei sale (2646 afisari)
 Dinu Patriciu: Piata imobiliara din Romania va cadea foarte abrupt in urmatoarele luni (2448 afisari)
  S-a internat pentru o operatie la picior si s-a trezit cu un nou anus (2282 afisari)
 Actorul Patrick Swayze ar putea fi salvat de medicii britanici (2219 afisari)
 Actrita Winona Ryder a fost prinsa, din nou, la furat (1847 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01105 sec.