Ziua Logo
  Nr. 4186 de marti, 18 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Cioroianu a ratat
Dosarul prin care ministrul Adrian Cioroianu a solicitat un post de profesor universitar la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti a fost respins de Ministerul Educatiei, au declarat surse citate de NewsIn. Motivul respingerii este faptul ca dosarul era incomplet, potrivit surselor, nefiind clar daca este vorba despre absenta doar a diplomei de doctorat sau si a numarului suficient de lucrari publicate de Cioroianu in domeniul istoriei. (A.H.)
Mischie, impiedicat
Liderul interimar al PNG Gorj Nicolae Mischie a sustinut ieri ca fostii sai colegi din filiala PSD ar fi discutat mai multe variante prin care sa il impiedice sa candideze la sefia Consiliului Judetean (CJ) din partea PNG, informeaza Mediafax. Mischie sustine ca actualul presedinte al CJ Ion Calinoiu si deputatul Victor Ponta ar fi purtat discutii in acest sens in 13 martie, iar variantele luate in calcul pentru a-l impiedica sa candideze vizeaza, in primul rand, inscenarea unei condamnari penale, ori accidentarea sa. (A.H.)
Platforma liberala
Un grup de 74 de liberali clujeni au lansat ieri "Platforma Liberala Clujeana" care are la baza "Manifestul de la Cluj", lansat in 12 februarie de grupul format in jurul fostului lider al PNL Cluj-Napoca, Adrian Popa. Semnatarii invoca "ruptura evidenta dintre liberalismul cultural si cel politic, ceea ce a lipsit practica politica si administrativa de expertiza intelectuala a liberalismului actual". (R.G.)
Birchall ameninta
Sefa Departamentului Educatie din PSD Ana Birchall a declarat ieri ca va da in judecata Guvernul si Ministerul Educatiei daca, in termen de o saptamana, Executivul nu va restitui sumele rectificate din bugetul MEC. Birchall a afirmat ca decizia Guvernului de a taia 2000 miliarde lei vechi din bugetul Ministerului Educatiei, reprezinta o incalcare atat a Legii invatamantului, cat si a protocolului pentru Educatie semnat saptamana trecuta de partidele parlamentare si de Executiv. (C.A.)
 Afisari: 181  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Seful statului ataca "Jurnalul National"    3 comentarii
  Stolojan cere taxa la vedere    2 comentarii
  UDMR i-a casunat pe Noua Dreapta    5 comentarii
  Raspunderea ministeriala reexaminata    
 Top afisari / comentarii 
 Vinul distruge creierul (2983 afisari)
 Santaj la Curte (2209 afisari)
 Iisus crucificat in pozitie fetala (1962 afisari)
 Basescu, replica si riposta (1924 afisari)
 O coliva purtata de militieni (1789 afisari)
 Viata bate chiar si filmul "Totul despre sex": Kristin Davis, intr-o secventa porno (4632 afisari)
 Fostul guvernator din New Jersey, sex in trei cu nevasta si soferul (4582 afisari)
 Cabine pentru sex in parcurile din Bucuresti (4360 afisari)
 Concert Bon Jovi, la Bucuresti, pe 22 iulie (3237 afisari)
 Ghetari misteriosi, in apropierea Antarcticii (2729 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00789 sec.