Ziua Logo
  Nr. 4186 de marti, 18 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Cartianu, sef la Adevarul
Adevarul Holding a anuntat, ieri, numirea lui Grigore Cartianu in functia de redactor-sef al cotidianului Adevarul. Laurentiu Ciocazanu, cel care ocupa in prezent aceasta functie, va fi numit director editorial al ziarului Adevarul, in timp ce Adrian Halpert pastreaza functia de director editorial al companiei Adevarul Holding. "Ma despart de un ziar puternic precum Evenimentul Zilei pentru a ma alatura unuia cu un viitor spectaculos in presa romaneasca. Am incredere in proiectul Adevarul si in echipa acestui ziar, in care ii vor regasi pe multi dintre fostii mei colegi de la Evenimentul Zilei, unii dintre ei, nume importante in presa romaneasca", a declarat Grigore Cartianu. (C.S.)
Probleme la Metrou
Circulatia la metrou pe ruta Stefan cel Mare - Iancului a fost oprita ieri dimineata, timp de aproximativ 15 minute, din cauza unei defectiuni tehnice la un tren, nefiind inregistrate incidente sau persoane ranite. In urma defectiunii, care s-a produs in jurul orei 8.30, calatorii au fost coborati din tren in statia Obor, acesta fiind retras din circulatie. Acestia au fost nevoiti sa astepte circa 30 de minute pana la reluarea circulatiei, timp in care in statiile de metrou s-au adunat sute de persoane. (A.M.)
Credite din subventii
Fermierii care lucreaza peste 10 ha pot obtine un avans de 75% din valoarea subventiei UE, prin credite preferentiale de la anumite banci, in conditiile in care subventia ajunge la agricultori dupa inceperea lucrarilor de primavara, informeaza Mediafax. Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) estimeaza ca va incepe plata subventiei UE in aceasta saptamana, procesul urmand sa fie finalizat in mai. (L.M.)
Solutii pentru silueta
O noua gama de cosmeto-textile create pentru a hidrata si tonifia pielea se gaseste in unitatile Centrofarm din Romania. Noua gama include colanti si corsari cu efect de slabire sau cu micromasaj pentru efect anticelulitic, centura si colanti corectori. Producatorii articolelor Lytess ne-au declarat ca miliarde de microcapsule continute in solutia cosmetica, sunt impregnate in materialul textil si, prin simpla interactiune a acestuia cu pielea, sunt eliberati compusii activi ce confera hidratare si tonifiere pe durata intregii zile. (C.S.)
A r h i v a
  Pacea de la coada vacii    
  "Predarea Religiei in scoli este un act de dreptate"    8 comentarii
  Baneasa Shopping City din 18 aprilie    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Vinul distruge creierul (2983 afisari)
 Santaj la Curte (2209 afisari)
 Iisus crucificat in pozitie fetala (1962 afisari)
 Basescu, replica si riposta (1924 afisari)
 O coliva purtata de militieni (1789 afisari)
 Viata bate chiar si filmul "Totul despre sex": Kristin Davis, intr-o secventa porno (4632 afisari)
 Fostul guvernator din New Jersey, sex in trei cu nevasta si soferul (4582 afisari)
 Cabine pentru sex in parcurile din Bucuresti (4360 afisari)
 Concert Bon Jovi, la Bucuresti, pe 22 iulie (3237 afisari)
 Ghetari misteriosi, in apropierea Antarcticii (2729 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02291 sec.