Ziua Logo
  Nr. 4186 de marti, 18 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Stan asteapta bataia
Directorul general al Otelului a declarat ca din cauza regulamentelor care nu sunt aplicate, in curand se va ajunge ca un meci sa fie intrerupt, in timp ce greselile de arbitraj se vor inmulti. "Sunt greseli mari de arbitraj si vor aparea si mai multe, pentru ca e o miza foarte mare, iar presiunea din partea conducatorilor e pe masura. In curand cred ca un joc se va intrerupe. Ori va fi o bataie intre jucatori, ori suporterii vor intra in teren, ori chiar se vor bate conducatorii intre ei!", a spus Marius Stan. (MIG)
"Sapaliga" anti-CFR
Antrenorul Farului a declarat ieri ca isi doreste un rezultat pozitiv la meciul de miercuri cu CFR, de la Cluj. "Este un joc important cel cu CFR si, chiar daca jucam cu liderul, vrem un rezultat pozitiv. E bun si un punct, care s-ar aduna la zestrea saraca pe care o avem in acest moment", a spus Ion Marin. Acum trei zile, Gigi Becali declara ca este convins ca Farul poate sa faca o surpriza la Cluj, dar nu a pomenit nimic despre vreun "bonus". (MIG)
Fl. Marin spre UTA
Iminenta demitere a lui Marin Barbu de la carma aradenilor ar putea fi urmata de instalarea lui Florin Marin. Chiar daca ambele parti neaga orice discutii pe aceasta tema, mutarea nu mai asteapta decat meciul de joi, de la Arad, dintre UTA si Univ. Craiova. Totusi, o victorie a aradenilor i-ar mai oferi credit lui
"Magiun". (MIG)
Harlem la Parlament
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost, ieri, gazda legendarei echipe de baschet Harlem Globetrotters in Palatul Parlamentului, cei sapte magnifici oferindu-i o minge cu autografe. Obisnuiti cu jongleriile, baschetbalistii americani au facut o scurta reprezentatie chiar pe holuri, unde a fost montat special si un panou, nu inainte, insa, de a face un tur al Palatului. Cea mai mare atractie a reprezentat-o sala de sedinte, unde oaspetii s-au fotografiat in fotoliul de presedinte de sedinta sau in fata microfonului Camerei Deputatilor. (T.R.)
Plan B pentru JO 2008
CIO studiaza un plan B pentru cazul in care poluarea si conditiile meteo ar impune amanarea anumitor probe la JO 2008, a anuntat presedintele comisiei medicale, Arne Ljungqvist, enumerand ca probe expuse riscurilor maratonul, natatia in aer liber, cursa de ciclism pe sosea si triatlonul. "Caldura, nivelul de umiditate si mai ales vantul vor fi probleme mai mari decat poluarea", a spus Ljungqvist, adaugand ca o comisie formata din membrii CIO si ai forurilor internationale va decide zilnic daca va amana sau nu vreo proba olimpica. (T.R.)
A r h i v a
  Steaua luminata de arbitri    1 comentariu
  Lupescu, inventatorul falimentului    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Taher: "M-am inteles cu Copos!"    
  Netoiu la raport!    
  Mutu vine pentru Rusia!    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Vinul distruge creierul (2983 afisari)
 Santaj la Curte (2209 afisari)
 Iisus crucificat in pozitie fetala (1962 afisari)
 Basescu, replica si riposta (1924 afisari)
 O coliva purtata de militieni (1789 afisari)
 Viata bate chiar si filmul "Totul despre sex": Kristin Davis, intr-o secventa porno (4632 afisari)
 Fostul guvernator din New Jersey, sex in trei cu nevasta si soferul (4582 afisari)
 Cabine pentru sex in parcurile din Bucuresti (4360 afisari)
 Concert Bon Jovi, la Bucuresti, pe 22 iulie (3237 afisari)
 Ghetari misteriosi, in apropierea Antarcticii (2729 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00927 sec.