Ziua Logo
  Nr. 4185 de luni, 17 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Taxa PNL-PSD
PNL si PSD ar trebui sa plateasca electoratului o taxa de prima inmatriculare, dupa ce au recunoscut oficializarea relatiei politice. Declaratia apartine vicepresedintelui PDL, Gheorghe Flutur, care s-a aratat dezamagit de "parteneriatul impotriva firii" dintre cele doua partide. "Nu trebuie deschis nici un cont, pentru ca se va plati la urna", a spus liderul pedelist. Presedintele PNL Botosani a recunoscut vineri ca se va alia cu social-democratii in alegerile locale. (C.A.)
Geoana se ia de Rusia
Presedintele PSD i-a avertizat ieri, de la Bruxelles, pe reprezentantii Federatiei Ruse ca daca supraliciteaza politica energetica vor grabi aderarea Azerbaidjanului la NATO. "Prietenii rusi sa nu se autoiluzioneze ca extinderea NATO nu va continua, pentru ca nu e asa. Transnistria va fi mai interesanta decat Osetia si Abhazia", a declarat presedintele PSD. El a explica ca Alianta Nord-Atlantica are multe de oferit Federatiei Ruse. (C.A.)
Oprescu ca independent
Senatorul PSD va candida independent pentru Primaria Capitalei, daca partidul nu il va desemna pentru aceasta functie. Surse din partid au declarat ca s-a inceput deja o campanie de strangere de semnaturi in favoarea lui Oprescu. "Forteaza mana ca sa fie desemnat pentru Primaria Capitalei. Decizia va apartine organizatiei de Bucuresti. Ar fi ciudat ca PSD sa aiba doi candidati pentru Bucuresti", ne-au declarat surse din PSD. (C.A.)
Schengen in 2011
Romania si Bulgaria au stabilit ca martie 2011 sa fie data aderarii celor doua state la Spatiul Schengen, potrivit Declaratiei comune formulate dupa intrevederea de ieri, de la Mamaia, a ministrului roman de Interne Cristian David cu omologul sau bulgar, Rumen Petkov. Cooperarea la Marea Neagra, controlul comun al frontierei de pe Dunare si pregatirea aderarii la Spatiul Schengen - au fost temele abordate, ieri de cei doi demnitari. (R.G.)
A r h i v a
  Nastase vrea la CEDO    4 comentarii
  "Lista lui Cozmin" scoasa la concurs    7 comentarii
  "15 martie" - ziua electorala a liderilor maghiari    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Planeta Terra. Populatie 0 (5334 afisari)
 Cele trei mesaje ale lui Basescu (2704 afisari)
 Capusele Loto (2566 afisari)
 Legea locuintei (2516 afisari)
 "In numele Tatalui". Apararea lui Basescu (2324 afisari)
 Culturismul, sport extrem (5005 afisari)
 Connie, ingerul din Marea Britanie (2816 afisari)
 Un ofiter britanic a suportat operatii estetice si de schimbare de sex pentru a deveni femeie (2816 afisari)
 Maghiarii din Voivodina vor sa urmeze exemplul Kosovo (2163 afisari)
 Bateristul trupei ABBA a fost gasit mort (2160 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00811 sec.