Ziua Logo
  Nr. 4185 de luni, 17 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Amariei: "N-am vazut asa hotie in viata mea!"
-- Echipa feminina de handbal "U" Jolidon Cluj a ratat calificarea in semifinalele Cupei Cupelor, fiind furata ca-n codru in fief-ul gruparii croate Podravka Koprivnica. La final, jucatoarele si oficialii clujenii au cedat nervos si au sarit la gatul arbitrilor, in vreme ce directorul sportiv Mircea Cucuian a amenintat ca va depune memoriu la EHF.
Prima generoasa promisa de conducerea lui "U" si avantajul de sase goluri obtinut in meciul tur cu Podravka pareau a fi atu-uri extrem de importante pentru echipa pregatita de Gheorghe Covaciu in obtinerea calificarii in semifinalele Cupei Cupelor. Din pacate, desi s-au straduit din rasputeri sa faca fata presiunii din Croatia, "U" a cedat cu 31-38 (18-20), fiind furata ca-n codru de arbitri, care au dictat eliminari succesive dupa bunul plac in prima repriza, pentru ca, in partea a doua, sa le elimine cu "rosu" direct pe Amariei-Lungu (5) si Senocico (8). Exasperati de arbitrajul tendentios, jucatoarele si oficialii din Cluj, in frunte cu directorul sportiv Mircea Cucuian, au sarit la final la gatul celor doi fluierasi. "A fost hotie pe fata! Am fost eliminata cu rosu imediat dupa pauza, capitanul echipei, Senocico, a primit si ea rosu spre final, iar ultimele sase secunde, la 38-31, nici n-au mai existat pe tabela! In toate cariera mea n-am intalnit asa arbitraj! Nu stiu ce sa zic, poate croatii au avut bani mai multi si au stiut ce butoane sa apese. Ar trebui suspendati pe viata!", a spus Amariei, care a incercat sa calmeze spiritele incinse la terminarea jocului. "Cum sa nu fi nervos dupa un astfel de meci? Banuiam c-o sa ne fure, dar nu in halul asta! Si-au batut joc de munca noastra. Fara ajutorul arbitrilor, Podravka n-ar fi reusit sa se califice", a spus si Cucuian, care a reusit cu greu sa-si stapaneasca nervii dupa ce a sarit la gatul arbitrilor.
Rulmentul a batut-o pe Krim
In schimb, Rulmentul Brasov a obtinut calificarea in "careul de asi" al Cupei Cupelor dupa ce a trecut de gruparea slovena Krim Lubljana, cu scorul general de 56-52, iar Dunarea Braila s-a calificat in semifinalele Challenge Cup, dupa ce a trecut pe teren propriu de Tomis Constanta, cu 27-21 (10-8), anihiland esecul din tur, scor 23-25. Tot in Challenge Cup, dar la masculin, UCM Resita a ajuns in semifinale dupa ce a dispus de Arkatron Minsk (Belarus), cu scorul general de 76-62. In Liga Campionilor, Oltchim Rm. Valcea a trecut de Gyor, cu 32-27 (17-13), dar victoria supercampioanei Europei a fost insuficienta pentru calificarea in semifinale, Lada Togliatti trecand de Nurnberg, cu 28-27, si obtinand accesul in cvartetul fruntas.
Tiberiu RIST 
Alte articole
  Rulmentul a ratat Cupa Cupelor    (Sport, 2008-05-26)
 Afisari: 1301  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Coruptie?   de popicar
Jaf!   de marinus
A r h i v a
  Sprijin la alegeri!    
  MURESAN RECLAMA UN PENALTY!    
  Iubiti si "cainii" bagabonti?    
  Stiri pe scurt    
  Razboi pe Dinamo!    
  Borcea vrea pace    
  LIGA I - ETAPA A 23-A    1 comentariu
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Planeta Terra. Populatie 0 (5334 afisari)
 Cele trei mesaje ale lui Basescu (2704 afisari)
 Capusele Loto (2566 afisari)
 Legea locuintei (2516 afisari)
 "In numele Tatalui". Apararea lui Basescu (2324 afisari)
 Culturismul, sport extrem (5005 afisari)
 Connie, ingerul din Marea Britanie (2816 afisari)
 Un ofiter britanic a suportat operatii estetice si de schimbare de sex pentru a deveni femeie (2816 afisari)
 Maghiarii din Voivodina vor sa urmeze exemplul Kosovo (2163 afisari)
 Bateristul trupei ABBA a fost gasit mort (2160 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01161 sec.