Ziua Logo
  Nr. 4183 de vineri, 14 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Sabau vrea sa castige in fata echipei pe care, aproape sigur, o va prelua din vara
Martorul lui Lucescu
Cu o situatie critica in campionat, Dinamo a apelat de cateva zile la ultima arma psihologica pentru revigorarea echipei: posibilitatea ca Mircea Lucescu sa revina la vara in "Groapa"! Deja la al cincilea antrenor in acest sezon, Multescu urmandu-le lui Rednic, Zenga, Talnar si Dinu, sefii dinamovisti au lasat presa sa dezvolte un adevarat scenariu legat de Lucescu, unul in care s-au vehiculat bugete imense, transferuri de senzatie si obiective marete. Mutarea-soc prefigurata pentru la vara se va produce, numai ca noul A1 de la Dinamo nu va fi "Il Luce" (acesta are oricum contract pana in 2009 cu Sahtar), ci Ioan Ovidiu Sabau (foto), recomandat de insusi Lucescu!
Dinamo l-a mai dorit pe Sabau, fost jucator emblematic al sau, in ultimii doi ani, insa "Motul" a refuzat ofertele, alegand linistea de la Bistrita, unde a creat o echipa decenta, capabila insa, asa cum a si demonstrat, sa se ia la tranta cu "granzii". Acesta este unul dintre atu-urile lui Sabau, al doilea fiind stilul de antrenorat, unul copiat aproape in totalitate de la mentorul sau, Mircea Lucescu. Jucator preferat al lui "Il Luce", Sabau a lucrat cu acesta in Italia, la Brescia si Reggiana, dar si in Romania, la Rapid, astfel ca nu avea cum sa nu preia multe dintre ideile antrenorului. De altfel, se pare ca insusi Lucescu l-a sfatuit pe Sabau sa mai astepte pana sa mearga la Dinamo, pentru ca gruparea din "Groapa" sa se aseze si din punct de vedere organizatoric. Tot Lucescu si-a asumat si rolul de negociator cu sefii lui Dinamo, astfel ca Sabau sa primeasca sprijin total. Mutarea cu Sabau ar confirma astfel si incetarea oricarei relatii intre Dinamo si Razvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu fiind decis ca dupa experienta de la FC Brasov, indiferent cat va dura aceasta, sa-si incerce sansa in strainatate.
N-a semnat prelungirea!
Ieri, Sabau a incercat sa nege o eventuala sosire a sa la Dinamo, dar a recunoscut ca nu a semnat prelungirea contractului cu Gloria. "Nu ma intereseaza ce s-a discutat despre plecarea mea la Dinamo. Eu sunt platit de Gloria. Mai am doi ani de contract, chiar daca nu am semnat intelegerea, si trebuie sa-mi fac meseria cat mai bine pentru cei care ma platesc, dar si pentru mine, fiindca sunt antrenor tanar, la inceput de cariera", a spus Sabau. Totusi, o victorie in fata lui Dinamo, astazi, in Liga I, ar fi insa un argument in favoarea sa. "Cu Dinamo, sper sa jucam bine si, cel mai important, sa nu pierdem!", a spus Sabau, care a adaugat: "Daca ii batem pe Dinamo, ii suparam, daca ne bat ei, o sa se spuna ca le-am dat meciul! Nicicum nu e bine pentru noi pentru ca suparam pe cineva de fiecare data. Eu ma bucur ca toate meciurile le-am jucat pe teren, ne-am batut pentru fiecare punct. La Gloria nu se mai fac blaturi. Toate meciurile se joaca pe teren, corect, si sper ca si de data aceasta noi sa fim cei care vom avea de castigat", a adaugat Sabau. Acesta sustine ca echipa sa este in dezavantaj deoarece joaca practic in deplasare, la Reghin (abia in sezonul viitor se va juca la Bistrita, pe un stadion modernizat si cu nocturna). "E un meci pe care-l jucam iar in deplasare, la Reghin. Pentru noi obiectivul de evitare a retrogradarii nu este realizat, asa ca va trebui sa ne concentram si sa nu pierdem acest joc", a mai spus Sabau.
Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Andone face misto de Gigi    
  Stefan catre Terzic: "Hai afara, daca esti tare!"    
  Radoi a blocat chat-ul    
  Emeghara, out o luna!    
  Diversiunile lui Lucescu    
  Stiri pe scurt    
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Partidul Penal Maghiar (3030 afisari)
 Culisele afacerii Kosovo (2788 afisari)
 Ati pierdut ce n-ati avut! (2369 afisari)
 Facultatea de Stramb (1799 afisari)
 Hillary lovita de sex si rasism (1779 afisari)
 Dovezi matematice ale existentei lui Dumnezeu (4557 afisari)
 Poveste de dragoste intre o eleva si directorul scolii la Colegiul Tehnic Traian din Capitala (3104 afisari)
 Fetita cu doua fete venerata ca un zeu (2717 afisari)
 Cel mai gras om din lume, dus cu platforma la o intalnire romantica (2581 afisari)
 Meteoriti dintr-un alt sistem solar descoperiti in Antarctica (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01229 sec.