Ziua Logo
  Nr. 4183 de vineri, 14 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Olaroiu, dorit selectioner
Antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olaroiu, este dorit de oficialii federatiei din Arabia Saudita pentru preluarea postului de selectioner, functie ce i-ar aduce un salariu de peste trei milioane de euro. Romanului i se va propune un contract pe doi ani si va avea ca obiectiv calificarea la CM 2010. Sauditii si-au motivat orientarea catre Olaroiu, prin faptul ca s-au inteles bine cu romanii, care au facut treaba si s-au acomodat rapid la conditiile din Peninsula. (C. DINU)
Otelul, in Intertoto
Directorul general adjunct al clubului galatean, Catalin Tofan, a declarat ca Otelul a fost inscris si in acest an in Cupa UEFA-Intertoto. "Asa cum anul trecut am reusit sa ajungem in Cupa UEFA din Intertoto, speram sa reeditam si in acest an aceasta performanta. Stim ca si FC Vaslui si-a anuntat aceeasi intentie, dar asta nu inseamna ca meciul de sambata va fi decisiv", a spus
Tofan. (MIG)
Contre Badea-Rednic
"Este un antrenor bun, poate fi acuzat si suspectat pentru neincrederea si tensiunea pe care le provoaca in sanul echipei. Cat a stat la Craiova, am avut numai de pierdut de pe urma lui, si moral, si profesional. Am fost scarbit de ce s-a intamplat in legatura cu el, de cum m-a tratat ca om. Una vorbeam cu el si alta se intampla", sustine Pavel Badea, fostul jucator, presedinte si antrenor al Universitatii Craiova. (MIG)
Neaga, la Steaua II
Atacantul stelist va juca astazi pentru echipa a doua a clubului din Ghencea in partida din deplasare cu CS Navodari, din Liga a III-a, a declarat antrenorul de la Steaua II, Leonard Strizu. "Am vorbit cu Lacatus si a fost de acord ca Neaga sa joace la Steaua II in acest meci. Nu este vorba de o trimitere la echipa a doua. Neaga poate juca si cu Urziceni daca Lacatus va avea nevoie de el", a spus Strizu. (MIG)
Paszkany, premiat
Finantatorul lui CFR Cluj a fost desemnat "Clujeanul anului 2007" intr-o ancheta realizata de saptamanalul "Clujeanul", fiind nominalizat datorita finalizarii investitiei de la Polus Center si rezultatelor echipei de fotbal. Omul de afaceri nu a putut fi prezent la decernarea trofeului. "Tocmai acum este in avion, merge si cu o jalba a noastra la UEFA, impotriva lui Tudor", a spus presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, care a ridicat trofeul in locul lui Arpad Paszkany. (MIG)
A r h i v a
  Andone face misto de Gigi    
  Stefan catre Terzic: "Hai afara, daca esti tare!"    
  Radoi a blocat chat-ul    
  Emeghara, out o luna!    
  Diversiunile lui Lucescu    
  Martorul lui Lucescu    
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Partidul Penal Maghiar (3030 afisari)
 Culisele afacerii Kosovo (2788 afisari)
 Ati pierdut ce n-ati avut! (2369 afisari)
 Facultatea de Stramb (1799 afisari)
 Hillary lovita de sex si rasism (1779 afisari)
 Dovezi matematice ale existentei lui Dumnezeu (4557 afisari)
 Poveste de dragoste intre o eleva si directorul scolii la Colegiul Tehnic Traian din Capitala (3104 afisari)
 Fetita cu doua fete venerata ca un zeu (2717 afisari)
 Cel mai gras om din lume, dus cu platforma la o intalnire romantica (2581 afisari)
 Meteoriti dintr-un alt sistem solar descoperiti in Antarctica (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00820 sec.