Ziua Logo
  Nr. 4183 de vineri, 14 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
NUP in Divizia A
Procurorii DNA au dispus neinceperea urmaririi penale (NUP) in dosarul privind aranjarea unor meciuri de fotbal din divizia A. In cauza s-a dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunile de dare si luare de mita, stabilindu-se ca probele administrate nu au condus la dovedirea comiterii faptelor cercetate. DNA a precizat ca in aceasta cauza s-au efectuat cercetari privind savarsirea unor posibile acte de coruptie prin promiterea sau acordarea de stimulente unor fotbalisti, pentru a determina un comportament mai combativ sau mai putin combativ pe terenul de fotbal, care ar fi putut influenta clasamentul in divizia A. (B.C.G.)
Jaf de milioane
Un barbat insotit de patru complici, care a furat o casa de bani cu 160 de milioane de lei de la Baroul Prahova, a fost prins ieri de politistii bucuresteni, la cateva ore de la comiterea faptei. La scurt timp dupa furt, in jurul orei 04.30, politistii din Sectorul 1 al Capitalei au incercat sa opreasca in trafic o masina in care se aflau cinci persoane. Potrivit Mediafax, soferul a refuzat sa opreasca, motiv pentru care politistii au pornit in urmarirea acestora, reusind sa prinda unul dintre hoti, ceilalti fugind. Casa de bani a fost recuperata, nefiind deschisa
de hoti (A.G.)
Incendiu criminal
Cinci persoane, intre care patru copii cu varste cuprinse intre un an si zece ani, au murit ieri dimineata in urma unui incendiu produs intr-o locuinta din chirpici situata la marginea municipiului Slatina. La fata locului s-au deplasat pompierii, care au reusit, dupa mai mult de o ora, sa stinga focul, insa in casa au fost gasite cadavrele carbonizate a cinci persoane, patru copii cu varste cuprinse intre un an si zece ani si de mama acestora, in varsta de 32 de ani. Potrivit primelor informatii focul ar fi izbucnit din cauza unei instalatii improvizate de incalzire. (B.C.G.)
Elev agresat de profesor
O profesoara de la Scoala 162 din Capitala a fost audiata ieri de politisti, dupa ce familia unei eleve din clasele a VIII-a a reclamat ca le-a agresat fizic fiica. Potrivit Mediafax, elevii au filmat, miercuri, cu telefonul mobil un incident in care profesoara de Geografie agresa fizic si verbal o eleva. (A.G.)
A r h i v a
  Bush aterizeaza la Constanta    
  Prins de FBI    
  Fostul sef al PNA implicat intr-un accident rutier    
  Sechestru pe un apartament al lui Remes    
 Top afisari / comentarii 
 Partidul Penal Maghiar (3030 afisari)
 Culisele afacerii Kosovo (2788 afisari)
 Ati pierdut ce n-ati avut! (2369 afisari)
 Facultatea de Stramb (1799 afisari)
 Hillary lovita de sex si rasism (1779 afisari)
 Dovezi matematice ale existentei lui Dumnezeu (4557 afisari)
 Poveste de dragoste intre o eleva si directorul scolii la Colegiul Tehnic Traian din Capitala (3104 afisari)
 Fetita cu doua fete venerata ca un zeu (2717 afisari)
 Cel mai gras om din lume, dus cu platforma la o intalnire romantica (2581 afisari)
 Meteoriti dintr-un alt sistem solar descoperiti in Antarctica (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00833 sec.