Ziua Logo
  Nr. 4182 de joi, 13 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Chivu eliminat din Europa
-- Inter Milano a parasit marti seara Liga Campionilor, dupa ce a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, in fata lui FC Liverpool, in ultimul meci din mansa a doua a optimilor de finala ale competitiei ("cormoranii castigasera si in tur, cu 2-0). Astfel, pentru "sferturi" (vineri are loc tragerea la sorti) s-au calificat patru echipe din Anglia (Liverpool, Manchester, Chelsea si Arsenal), una din Spania (Barcelona), una din Turcia (Fenerbahce), una din Italia (Roma) si una din Germania (Schalke).
Cristian Chivu a fost integralist pentru Inter, revenind pe teren dupa o perioada in care a fost accidentat la umarul stang. Capitanul Nationalei a riscat chiar o recidiva care ar fi putut sa insemne ratarea lui Euro 2008, insa a terminat meciul cu bine din punct de vedere medical. Din pacate, Chivu, avertizat cu un cartonas galben in minutul 85, a fost spectator la golul lui Torres (minutul 63). Atacantul spaniol a profitat de marcajul larg a lui Chivu, a preluat, s-a intors cu fata la poarta, l-a fentat pe roman si a sutat puternic, la colt, de la marginea careului mare. Liverpool a marcat in superioritate, Burdisso (Inter) fiind eliminat in minutul 50.
Adio, Mancini!
Dupa meci, antrenorul lui Inter a anuntat ca va renunta, din vara, la banca tehnica a echipei milaneze. "Urmatoarele doua luni si jumatate vor fi ultimele la Inter. Le-am spus asta jucatorilor si era normal sa o afle toata lumea. Aceasta decizie era luata de ceva timp si nu a depins de infrangerea din acest meci. I-am transmis decizia mea si lui Massimo Moratti. Inter a dovedit ca este unul dintre cele mai mari cluburi. In acest moment trebuie sa ne concentram pe campionat, ultimul obiectiv pe care il putem indeplini", a spus Mancini. In varsta de 43 de ani, Mancini se afla pe banca tehnica a lui Inter din 2004, reusind sa castige doua titluri de campioana a Italiei (2006 si 2007), doua Cupe ale Italiei (2005, 2006) si doua Supercupe ale Italiei (2005, 2006). Contractul sau expira in vara lui 2012. Moratti nu a vrut sa comenteze anuntul facut de Mancini, dar se gandeste la un inlocuitor, pe lista aflandu-se portughezul Jose Mourinho, fara contract in acest moment, spaniolul Rafael Benitez, tehnicianul lui Liverpool, si Cesare Prandelli, antrenorul lui Adrian Mutu de la AC Fiorentina. (MIG)
A r h i v a
  Hagi: "La vara ma intorc la fotbal"    
  RAZvan Lucescu suspendat    
  Vasluiul In Intertoto    
  Gigi a incurcat borcanele    
  Taher a reinfiintat Electroputere Craiova    
  Isteriile lui Razvan Lucescu    
  Stiri pe scurt    
  Fluiere false in Liga I    
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Stalin, bucuria romanilor (4134 afisari)
 Cioroianu, din nou in ofsaid protocolar (2615 afisari)
 Cu tristete despre generatia mea (2491 afisari)
 Magyar Zoo (2015 afisari)
 Vita de ministru (1543 afisari)
 Nu s-a ridicat doi ani de pe WC (4744 afisari)
 Desfigurata de o tumoare cumplita, asteapta de la Sarkozy acceptul de a fi eutanasiata (4078 afisari)
 Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului (3898 afisari)
 Ce (nu) fac vedetele pentru a avea o silueta de invidiat (2715 afisari)
 Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a parasit scena vietii (2522 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01781 sec.