Ziua Logo
  Nr. 4182 de joi, 13 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Conu' dA umbrA
Isteriile lui Razvan Lucescu
Bun actor Si RAzvan Lucescu asta din moment ce a izbutit sa insele sumedenie de oameni care ar fi fost in stare sa jure ca flacaul lui Il Luce ar fi baiat gigea, cuminte, politicos, manierat, civilizat si de bun simt, genul de om care da locul gravidelor in tramvai sau ajuta babele sa treaca strada. Da' de unde, hai sa fim seriosi, ca Il Puradello, asa cum l-au alintat cei din galeria lui Dinamo, nu este decat un individ fatarnic si fandosit, a carui excelenta educatie incasata in familie de la mama sa, o mare doamna si o aristocrata adevarata, este adesea umbrita de izbucniri isterice si marlanesti, precum cea de sambata trecuta cand a porcait-o pe acea biata arbitra cafegioaica si clantoasa la meciul cu Dinamo II, zicandu-i "du-te in p...a ma-tii, doamna, ca esti o javra ordinara".
Cum spuneam, pe mulTi i-a surprins iesirea lui Razvan si zau daca vad de ce, intrucat acesta nu este deloc la prima mojicie de genul asta. Cel mai concludent exemplu ni l-a procurat imediat dupa victoria Rapidului cu Feyenoord cand i-a aratat degetul ala infamant lui George Copos, dupa care a plecat de nebun de la stadion, s-a catarat pe Podul Grant si a oprit un autobuz RATB pe care l-a deturnat, spre revolta celorlalti calatori, obligandu-l pe sofer sa-l lase dracu' stie pe unde, pe la o carciuma pe undeva.
PAi Asta e om sAnAtos la cap? De atunci ar fi trebuit sa ne dam seama ca e ceva in neregula cu el sau chiar mai devreme, acum vreo sapte-opt ani, cand s-a incaierat in Ghencea pentru un steag si le-a spus stelistilor ca sunt "spurcati", asta ca sa nu mai amintim de unul dintre primele sale meciuri pe banca Rapidului, cand, la o deplasare pe la Iasi, a sarit capiat in teren, alergand catre arbitru, Corpodean parca, iar acesta la randu-i a luat-o la fuga crezand ca e vreun magraon din galerie care vrea sa-i fure portofelul.
Dar cine Stie, poate cA tocmai aceste netrebnicii ale sale, iata, din ce in ce mai dese, sa-l fi determinat pe Cristi Borcea sa-l doreasca cu insistenta antrenor la Dinamo, ca sa aiba unul pe calapodul sau.
Constantin DINU 
A r h i v a
  Hagi: "La vara ma intorc la fotbal"    
  RAZvan Lucescu suspendat    
  Vasluiul In Intertoto    
  Gigi a incurcat borcanele    
  Taher a reinfiintat Electroputere Craiova    
  Stiri pe scurt    
  Fluiere false in Liga I    
  Chivu eliminat din Europa    
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Stalin, bucuria romanilor (4134 afisari)
 Cioroianu, din nou in ofsaid protocolar (2615 afisari)
 Cu tristete despre generatia mea (2491 afisari)
 Magyar Zoo (2015 afisari)
 Vita de ministru (1543 afisari)
 Nu s-a ridicat doi ani de pe WC (4744 afisari)
 Desfigurata de o tumoare cumplita, asteapta de la Sarkozy acceptul de a fi eutanasiata (4078 afisari)
 Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului (3898 afisari)
 Ce (nu) fac vedetele pentru a avea o silueta de invidiat (2715 afisari)
 Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a parasit scena vietii (2522 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00869 sec.