Ziua Logo
  Nr. 4180 de marti, 11 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Drama Juliei Andrews
-- De la Mary Poppins si pana la Sunetul Muzicii, Julie Andrews a simbolizat mereu valorile familiale, insa viata ei ascunde un secret teribil: legendara actrita este un copil din flori.
Starul, care acum are 72 de ani, a povestit ce a simtit cand a aflat de la mama sa, Barbara, ca-l va cunoaste pe adevaratul sau tata. Avea pe atunci doar 14 ani.
La scurta vreme dupa ce si-a facut debutul pe scena, in anul 1949, micuta Julie a fost dusa de mama sa in vizita la un prieten de familie, la o petrecere. "Dupa ce le-am cantat musafirilor, gazda s-a apropiat de mine. Era un barbat inalt si frumos si l-am recunoscut ca pe barbatul care venise de cateva ori la The Meuse (casa familiei Andrews). Domnul respectiv s-a asezat langa mine pe canapea si am stat putin de vorba. Imi amintesc ca am simtit o legatura intre noi, ceva neobisnuit, un fior, pe care nu il pot explica". Pe drumul spre casa, mama Juliei a intrebat-o pe aceasta daca l-a placut pe barbatul respectiv, iar copilul, mirat, a declarat ca "pare o persoana placuta", dupa care femeia i-a povestit ca a dus-o in casa respectiva pentru ca "acel barbat cu care ai vorbit este adevaratul tau tata".
Barbara, care era pianista, i-a povestit fiicei sale ca aventura sa cu acel om a avut loc "pe malul unul lac superb" si ca s-a daruit barbatului respectiv pentru ca se simtea foarte atrasa de el si pentru ca in acea perioada "eu si tatal tau nu eram prea romantici", s-a justificat femeia.
Pe masura ce rememoreaza acele clipe, pe care le-a descris in memoriile care-i vor fi publicate luna aceasta, Julie Andrews a explicat cat de socata a fost cand a aflat.
"Am incercat sa ma apar de vestile pe care le primisem si, cumva, am reusit sa ascund acea informatie intr-un colt intunecat al mintii mele si sa nu ma mai gandesc la asta".
Cand s-a nascut actrita, in octombrie 1935, mama sa s-a casatorit cu profesorul Ted Wells. Dupa doar cativa ani, cei doi au divortat si s-au recasatorit cu alti parteneri, Barbara recasatorindu-se cu Ted Andrews. Cu toate acestea, Ted Wells a jucat un rol important in educatia micutei Julia. Pana la varsta de 14 ani, copila a crezut ca tatal sau este Ted si, desi a aflat adevarul, actrita a scris in memoriile sale ca "o sa il consider intotdeauna pe Ted ca fiind tatal meu. El m-a crescut si-l iubesc cu toata fiinta mea".
Dupa ce mama sa i-a spus adevarul, acel subiect nu a mai fost deschis niciodata, iar cu Ted Wells, Julie nu a vorbit deloc despre acea problema.
Cand mama sa s-a casatorit cu artistul Ted Andrews, pe cand Julie avea doar patru ani, fata i-a luat numele celui de-al doilea tata vitreg. Cu toate acestea, pentru ea, tatal adevarat a fost Wells, "cel care m-a ajutat sa fiu ceea ce sunt acum, care mi-a oferit primele notiuni de viata", a povestit Julie intr-un interviu acordat unei reviste americane. "Cu tatal meu, Ted Wells, mergeam in lungi plimbari prin natura, ne scaldam in lac si faceam drumetii pe dealuri, era superb. El este cel care mi-a insuflat dragostea pentru carti si tot ce ma invata si-mi povestea era minunat. Mi-l amintesc cum statea langa mine si-mi citea si ma invata sa indragesc cuvintele, scrise sau vorbite. Era un om cu adevarat special". (B.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
copil din flori?   de fericire
A r h i v a
  Pacatele moderne    10 comentarii
  METEO    
 Top afisari / comentarii 
 Romania colcaie de teroristi (2980 afisari)
 Front maghiar pentru "Tinutul Secuiesc" (2552 afisari)
 Despre oportunism, intransigenta si ipocrizie (1712 afisari)
 Rusia ameninta asimetric (1510 afisari)
 Steaua rupta in doua! (1418 afisari)
 Celine Dion si-a "electrizat" fanii cu parul de pe picioare (3956 afisari)
 Kit-ul asasinului profesionist, gasit la Ambulanta Iasi (3666 afisari)
 Pedepsiti de parinti cu nume ciudate (3522 afisari)
 Elena Udrea, suparata pe desenele animate din emisiunea Animat Planet (3342 afisari)
  Inima Europei va fi islamizata in 15 ani (3107 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00951 sec.