Ziua Logo
  Nr. 4180 de marti, 11 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Persona non grata!
-- Fanii din Giulesti s-au saturat de Rednic si il someaza pe acesta sa plece de la Rapid
O singura sansa avea Rednic, dupa revenirea in Giulesti, pentru a se face, daca nu iubit, atunci macar respectat de fani: rezultatele! Startul de mini-retur i-a adus insa "Puriului" doua infrangeri pe teren propriu, din tot atatea meciuri, cu "U" Cluj si cu "Poli" Timisoara.
In plus, eliminarea din Cupa Romaniei (trofeul statea de doi ani in Giulesti) a facut inutila victoria de la Galati,
cu Otelul, astfel ca, duminica seara, dupa partida cu "Poli", fanii rapidisti au izbucnit din nou la adresa lui Rednic.
Suporterii giulesteni au cerut demisia antrenorului, i-au aplaudat pe fotbalistii banateni si i-au huiduit pe favoriti, cu exceptia lui Pancu, in momentul in care acestia au venit pentru a saluta galeria. In prima repriza, un grup de suporteri de la tribuna a II-a a scandat din nou impotriva lui Rednic. In minutul 80, aceiasi spectatori au cerut demisia "Puriului", iar scandarea a fost preluata si de galerie si, mai apoi, de toti spectatorii. Mai multi fani de la tribuna zero au lovit cu pumnii in copertina bancii de rezerve a Rapidului si au scandat trivialitati si la adresa lui Copos. "A pierdut deja doua meciuri acasa! Pai, daca ne bate si Steaua in Giulesti, nu stiu ce s-ar putea intampla! Cel mai bine ar fi ca Rednic sa plece", a spus Gigi Corsicanu', liderul suporterilor rapidisti.
Vinovati: suporterii si arbitrii!
Rednic a declarat dupa meci ca au fost momente in care s-a gandit la posibilitatea de a pleca de la Rapid, insa a precizat ca nu va ceda presiunilor suporterilor. "Nu-mi este usor sa rezist, dar nu cedez. Au fost momente in care m-am gandit sa plec pentru ca nu vreau ca jucatorii sa sufere. Dar nu mi se pare corect, indiferent ce ai cu antrenorul esti obligat sa sustii echipa, iar suporterii nu au facut-o. Mai erau 20 de minute si publicul a inceput sa se lege de mine si nu e normal. Eu am venit aici sa fac treaba. Dar sunt unii care de-abia asteapta sa nu fie un rezultat bun ca sa se ia de mine. Dar cat am sanse sa-mi indeplinesc obiectivul, nu voi pleca", a spus Rednic, care a precizat insa ca urmatoarele doua meciuri, cu Univ. Craiova, in deplasare, si cu Steaua, acasa, vor fi decisive pentru viitorul sau in Giulesti. Dupa ce i-a acuzat pe fani, Rednic a pus tunurile pe arbitraj. "Sunt lucruri care nu sunt in regula pentru ca nu e primul meci in care suntem defavorizati acasa. Si cu <<U>> Cluj mingea a intrat jumatate de metru in poarta iar arbitrii nu au vazut! Acum, la gol, arbitrul nu a vazut un aut de jumatate de metru! In plus, a fost si un hent in careu pe care Balaj nu l-a vazut si a trebuit sa-l intrebe pe acelasi tusier. Daca n-a vazut la jumatate de metru autul, cum era sa vada infractiunea din careu? Nu se poate asa!", a spus Rednic. Desi fanii s-au saturat de Rednic, antrenorul este aparat de cel mai iubit fotbalist al Giulestiului. "O sa facem tot posibilul sa il tinem pe Rednic la echipa. Sper sa nu plece", a spus Pancu. (MIG)
Transferuri "sub presiune"!
Copos a declarat ca oficialii rapidisti sunt vinovati pentru rezultate deoarece au transferat "sub presiune" jucatori, care, in opinia sa, nu au confirmat. "Noi suntem responsabili pentru ce se intampla pentru ca, in iarna, am transferat sub presiune cativa jucatori, care nu cred ca au confirmat. Asa ca nu cred ca e responsabilitatea lui Rednic. De ce sa-i ceara demisia lui Rednic? El e de vina ca mingea nu a intrat in poarta si ca la gol mingea a iesit afara din teren?", a declarat Copos. "Jucatorii noi au nevoie de timp sa se acomodeze. Supararea mea este ca jucatorii care trebuiau sa vina in Cipru nu au venit. Transferurile s-au facut cu o zi inainte sa inceapa returul si nu e normal. Sunt jucatori foarte buni, dar au nevoie de timp", a confirmat Rednic. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
puriul asta are o strategie???   de BeDeii vechi si NOI
A r h i v a
  LIGA I - ETAPA A 22-A    
  Clasament    
  Spilul zilei    
  Stiri pe scurt    
  Steaua rupta in doua!    1 comentariu
  Fara medalii la CM    
  Teodora il da in judecata pe R. Lucescu    
  Tudore, insoara-te cu Albon!    
 Top afisari / comentarii 
 Romania colcaie de teroristi (2980 afisari)
 Front maghiar pentru "Tinutul Secuiesc" (2552 afisari)
 Despre oportunism, intransigenta si ipocrizie (1712 afisari)
 Rusia ameninta asimetric (1510 afisari)
 Steaua rupta in doua! (1418 afisari)
 Celine Dion si-a "electrizat" fanii cu parul de pe picioare (3956 afisari)
 Kit-ul asasinului profesionist, gasit la Ambulanta Iasi (3666 afisari)
 Pedepsiti de parinti cu nume ciudate (3522 afisari)
 Elena Udrea, suparata pe desenele animate din emisiunea Animat Planet (3342 afisari)
  Inima Europei va fi islamizata in 15 ani (3107 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00932 sec.