Ziua Logo
  Nr. 4180 de marti, 11 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Stanchev la Parchet
Consultantul bulgar Stamen Stanchev - acuzat in dosarul Privatizarilor Strategice - a fost audiat ieri de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie, cu privire la posibile sume platite fostilor ministri Zsolt Nagy si Codrut Seres. Avocatul Alexandru Chiciu, reprezentantul lui Stanchev, a confirmat audierea clientului sau, precizand ca in dosar se efectueaza acte premergatoare inceperii urmaririi penale, niciuna dintre parti neavand vreo calitate. (A.G.)
Contestatie respinsa
Curtea de Apel Pitesti a respins ca neintemeiata contestatia in anulare formulata de Millenium Building Development prin care compania solicita modificarea solutiilor instantelor de judecata din Craiova privind suspendarea lucrarilor la Cathedral Plaza. "Urmare a acestei decizii, lucrarile la Cathedral Plaza raman oprite pana cand justitia se va pronunta printr-o hotarare definitiva si irevocabila asupra nelegalitatii autorizatiei de construire", se precizeaza intr-un comunicat al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti, citat de Mediafax. Reprezentantii Millenium sustin ca "esential" este sa demonstreze ca autorizatiile de constructie au fost emise legal. (B.C.G.)
Program MCC cercetat de DNA
DNA efectueaza verificari cu privire la actiunea de promovare a imaginii Romaniei in strainatate, investigatiile fiind in faza de acte premergatoare inceperii urmaririi penale, nici o persoana nefiind pusa sub acuzare. Florin Chilian, Marius Marian Solea si George Mihalcea au sesizat DNA cu privire la un program de achizitie publica, derulat de Ministerul Culturii si Ministerul de Externe, pentru actiuni de promovare a imaginii Romaniei in statele UE. Programul prevedea ca MCC sa alcatuiasca 10.000 de pachete culturale, in timp ce MAE avea obligatia sa le expedieze unor personalitati importante din statele UE. (A.G.)
Fraude pe eBay
Cele mai multe atacuri de tip "phishing" asupra clientilor eBay provin din Romania, China si Rusia, a declarat un director al companiei de licitatii online din SUA, care sustine, potrivit Mediafax, ca fraudele pe Internet ar reprezinta principala sursa de venit in unele orase romanesti. "Aceste atacuri sunt cu siguranta organizate. Exista orase in Romania unde toate eforturile se concentreaza asupra site-urilor precum eBay", a declarat Mark Lee, directorul pentru securitate al eBay Marea Britanie. (B.C.G.)
A r h i v a
  Suspiciuni de fals la bratarile dacice    1 comentariu
  14 persoane urmarite penal in dosarul BIR    
  Accident grav in Capitala    
  Directorul Brenac cere eliberarea    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Romania colcaie de teroristi (2980 afisari)
 Front maghiar pentru "Tinutul Secuiesc" (2552 afisari)
 Despre oportunism, intransigenta si ipocrizie (1712 afisari)
 Rusia ameninta asimetric (1510 afisari)
 Steaua rupta in doua! (1418 afisari)
 Celine Dion si-a "electrizat" fanii cu parul de pe picioare (3956 afisari)
 Kit-ul asasinului profesionist, gasit la Ambulanta Iasi (3666 afisari)
 Pedepsiti de parinti cu nume ciudate (3522 afisari)
 Elena Udrea, suparata pe desenele animate din emisiunea Animat Planet (3342 afisari)
  Inima Europei va fi islamizata in 15 ani (3107 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00734 sec.